KezdőlapTVRising StarRising star: Szén Alexandra - A legnagyobb hős

Rising star: Szén Alexandra – A legnagyobb hős

-

Szén Alexandra még fiatalkorú, a válogatások során a Sorskerék meghozta neki a várva várt sikerült. A lány súlyproblémákkal küzd, már az iskolában is kiközösítették, a lány most végleg eldöntötte, senki sem bánthatja többé.

alexandra

Hirdetés

„Úgy gondolom vannak az életben olyan dolgok, amin az ember tud változtatni és van, amin nem. Ezen lehet változtatni, és eltökéltem, hogy véghez viszem.” – mondta Alexandra produkciója előtt Ördög Nórának Alexandra.

A lány célja, bejutni az első legjobb 6 produkció közé. Ma este Szén Alexandra a Honeybeast slágerével lépett színpadra. 69 %-ot kapott a nézőktől és a zsűritől.

Hirdetés

„Nagyon sajnálom, ami szerintem itt történt. Végre kezdesz kijönni kis csigaházadból, kezd ragyogni a szemed… A dal és közted nem született meg az egyesség, hogy miről is fogtok szólni.”Pásztor Anna..

„Én adtam egy igent, és azért adtam igent, mert nagyon szeretem, amit csinál, de igaza van Annának abban most, hogy fontosabb volt a külcsín.”KERO.

„Ez a dal ilyen volt, abból főzünk, amink van. Én annak örülök, hogy te itt vagy, reménykedem és imádkozom, hogy ha párbajozni fogsz akkor tovább fogsz jutni.”Mező Misi.

Nektek hogy tetszett Alexandra produkciója?

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek