Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor Lola belépett a zeneipar körforgásába, még tinilány volt. 2001 óta viszont lassan tíz év telt el, mialatt az énekesnő a szemünk láttára nőtt fel és vált független, érett nővé. Ebben a szellemben adja ki most legújabb dalát és a hozzá készült videóklipet, melynek címe Méz a kés hegyén.

lola

Az énekesnő számára nagyon fontos ez a dal- és klippremier. Egyrészt azért, mert végre eltörölheti vele a berögzült előítéleteket, melyek szerint ő még mindig az a csitri, akit ezelőtt 10 évvel megismerhettünk. Másfelől pedig élete legújabb mérföldkövét jelképezi: saját zenekart alapított, melyet 2015 második felében mutat be közönségének egy jubileumi nagykoncert keretén belül, 10 éves pályafutása alkalmából.

Lola új dala és klipje teljes mértékben a személyiségét és a saját elképzeléseit tükrözi. A szerzeményt Szabó Zével közösen készítették, melynek szövegét Molnár Tamás, az Anti Fitness Klub tagja írta.

„A párom volt a legfőbb tanácsadóm, aki szintén szakmabéli: zenész és hangtechnikus. Egyáltalán nem billen a mérleg nyelve abba az irányba, hogy a magánéletünk csorbul a munka miatt, de sokszor megbeszéljük a munkánkkal kapcsolatos dolgokat. Régebben az aktuális barátommal sokszor csak éltünk egymás mellett, mindenki csinálta a saját dolgát, és nem törődtünk a másik karrierjével. Bencével ez teljesen más. Boldog vagyok, hogy olyan férfi van mellettem, aki foglalkozik azzal, hogy nekem is jó legyen.” – nyilatkozta Lola, akinek várhatóan ez a dal is meghozza a sikert!