Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A két sztár közös albumáról, a Cheek To Cheek-ről újabb szenzációs dalpremiernek lehetünk szem- és fültanúi. Tony Bennet és Lady Gaga ezúttal egy 1931-ből származó jazz gyöngyszemet dolgozott fel, melynek címe It Don’t Mean A Thing (If It Ain’t Got That Swing). A dalt eredetileg Duke Ellington szerezte.

Lady-Gaga-Tony-Bennett-It-Dont-Mean-A-Thing-video

Akárcsak az eddigi közös videóklipjükben, a Mother Monster és Tony Bennet most is egy stúdióban forgatott. Semmi földrepesztő és hajmeresztő nem történik (ebben) a klipben (sem), ami Gagától alig elképzelhető. De öröm látni, hogy az énekesnő mennyire otthon érzi magát a jazz és swing világában, hogy átéli a ritmusokat, gesztikulál és lóbálja előre-hátra rövidre vágott szőke frizuráját.

A Cheek To Cheek nem szándékszik elhagyni a Billboard mezejét, és a 30. helyen tartja magát, bár már nyolc hete annak, hogy a toplistában szerepel.

Mit szólsz, Lady Gaga 2015-ben megajándékoz minket egy új pop-albummal, vagy egyáltalán nem hiányzik a tőle megszokott botrányos újdonság?1 hozzászólás

  1. Egyetértek Bellini! Nekem a tesóm rendelte meg a lemezt a MMból és még mindig azt gondolom, hogy egyszerűen fantasztikus ez a párosítás. Az, ahogy Tony Bennett terelgeti Gaga útját. Imádom őket!!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here