Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Jövő héten Beyoncé újabb dallal lepi meg rajongóit. Szóval érdemes feltekerni a rádiók hangerejét, és tágra nyitni a füleket, ugyanis november 25-én megjelenik a 7/11!

beyonce

A 7/11 című felvétel az énekesnő legutóbb kiadott albumának bővített változatán kapott helyet. A BEYONCÉ Platinum Edition Box Set két CD-t és két DVD-t tartalmaz, 2 vadiúj felvétellel (amelyből az egyik a 7/11, másik a Ring Off), valamint 4 új remix változattal (Beyoncé & Nicki Minaj: Flawless, Beyoncé feat. Kanye West & Jay Z: Drunk In Love, Beyoncé & Pharrell Williams: Blow, valamint Beyoncé & Mr. Begas: Standing On the Sun már meglévő dalok alapján).

A bővített lemezt már elő lehet rendelni az interneten, mint ahogyan a 7/11 előzetesébe is bele lehet hallgatni. Nem kell mondanunk, hogy mi alig VÁRJUK a full-verziót! Hát Te?

MEGOSZTÁS


1 hozzászólás

  1. Én már nagyon várom a full-verziót. Imádom Beyoncét! Egyszerűen ő maga a díva! Kíváncsi leszek a bővített lemezre. Minden koncert DVD-t a MediaMarkttól rendeltem meg tőle eddig. De nem tudom ezt hol lehet előrendelni?

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here