KezdőlapHírekElsírta magát a vőlegény a menyasszony meglepetésén - VIDEÓ

Elsírta magát a vőlegény a menyasszony meglepetésén – VIDEÓ

-

A menyasszony útja az oltárig, ahol várja őt az, aki egész életében mellette lesz, az egyik legmeghatóbb pillanat és tele van izgalmakkal. A következő videóban a menyasszony egy megható jelenettel készült, melytől még a vőlegény könnye is kicsordult.

Look-At-Me

Hirdetés

Arianna Pflederer szeretett volna egy életreszóló emléket hagyni mindazok szívében, akik eljöttek az esküvőjére, de leginkább leendő férjének akart meglepetést okozni. Míg a vőlegény izgatottan várta az oltár előtt, a menyasszony csodálatos hangon kezdte énekelni Carrie Underwood Look At Me című számát.

A szépséges menyasszony kicsit változtatott az eredeti szövegen, hiszen belevitte saját érzéseit, és mindazt elmondta, ami számukra a kapcsolatukban igencsak fontos volt eddig. Dalba foglalta azt is, hogy mi az amit Ryan-ben a legjobban szeret, és miért kötődik hozzá, immár örökre.

Hirdetés

Ajánló: Ezt az esküvőt nagyon sokáig nem fogják elfelejteni a résztvevők!

Ryan, a leendő férj, az oltárnál várta könnybe lábadt szemekkel, és azt mondta, hogy számára ez egy igazi nagy és fantasztikus meglepetés volt. A meghatódás központi pillanata volt az is, amikor Arianna édesanyjára emlékezett, aki nélkül nem állhatott volna itt az oltár előtt.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek