Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az X-Faktor magyar történetének legsikeresebb csapata, a ByTheWay drámai bejelentést tett. Sikongó rajongók hada várta őket országszerte az összes koncerten, a feszültség viszont eközben folyamatosan nőtt a fiúk között.

oliver
Fotó: RTL Klub

Olivér azt mondta, sem zeneileg, sem pedig üzletileg nem tudtak megegyezni. Ez egy folyamat volt, ami most érett be. Amellett, hogy kibékült korábbi barátnőjével, az a terve, hogy néhány hónap múlva külföldön próbál szerencsét.

“Kilépek a ByTheWayből, a srácok nélkülem fogják folytatni a karrierjüket.” – nyilatkozta Olivér a Fókuszban.

Habár nemrég jelent meg a Sose múló nyár című dalra forgatott videóklipjük, a hétvégén a csapat már megérezhette, milyen Olivér nélkül színpadra lépni az agárdi popstrandon, ahova Szikora Robi és az R-go vendégfellépőjeként érkeztek. Bár most tényleg egy vírus miatt nem tudott színpadra állni Olivér, a jövőben nélküle lesznek a koncertek.

“Nekik van egy elképzelésük az egészről, ami abszolút látszik is a színpadon, és nekem is van egy teljesen más elképzelésem a zenei pályáról. Nyilván én nem fogom szólóban folytatni, mert nem vagyok olyan tehetséges.” – mondta Oli.

Bár mindenki elismeri, hogy Olivér volt a csapat legismertebb és legkedveltebb tagja, a trió célja ugyanaz marad, mint négyesként. Szórakoztatni akarnak, koncertezni, saját dalokat írni és lemezt megjelentetni.

Forrás: RTL Klub