KezdőlapZeneDalokDalpremier: The Script - Superheroes

Dalpremier: The Script – Superheroes

-

A The Script bejelentette várva várt negyedik albumának terveit. A “No Sound Without Silence” címre keresztelt korong szeptember 15-én fog megjelenni, melyet megelőz a “Superheroes” című kislemez, mely már elérhető minden digitalis zeneszolgáltatónál a Columbia Records UK / Sony Music gondozásában. Terveiket egy különleges Google Hangout keretében fedték fel, melyhez rajongók ezrei csatlakoztak szerte a világból.

TheScript_B_NoSoundWithoutSilence_cdcov

Hirdetés

A The Script negyedik albuma, a “No Sound Without Silence” egy olyan banda hangzásvilága, mely mindent megtesz a sikerért, és mely tovább viszi az előző album rakéta meghajtású pillanatait. A dalszerző triónak olyan sok ötlete támadt előző turnéja közben, hogy alig lehetett őket kirobbantani a külön erre a célra felszerelt mobil hangstúdióból a turnébuszon. A #3 album turnéja tavaly év végén fejeződött be, majd néhány hétig pihentek, azután gyorsan visszatértek a stúdióba Londonban és Dublinban, hogy megkezdjék a munkát a régóta várt “No Sound Without Silence”-en.

Az első kislemez, a rendkívül fülbemászó “Superheroes” volt az egyik első dal, amit megírtak, és az a “fellegekben járás” inspirálta, amit akkor éreztek, amikor lejöttek egy-egy este a színpadról a telházas amerikai stadionkoncertjeik után. A “Superheroes” július 21-én debütált a rádiókban világszerte.

Hirdetés

A The Script már számos sikert ért el eddig is világszerte – több mint 20 millió albumot és kislemezt adtak el összesen, és mindhárom albumuk többszörös platinalemez minősítést ért el több országban is. “Hall of Fame” című, a #3 albumot felvezető kislemezük #1 pozíciót ért el szerte a világban, több mint 5 millió példányban töltötték le, 133 millió YouTube megtekintéssel és több mint 100 millió Spotify lejátszással.

A The Script kivételesen jól szerepelt az Államokban, ahol eddig 5 platinalemezes kislemezük volt és több int 1 millió albumot adtak el. #3 világkörüli turnéjuk 11 hónapig tartott, és Európa, Észak-Amerika, Ázsia és Ausztrália számos teltházas arénájában játszottak, köztük két este is a londoni O2 Arénában.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek