Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Számos esetben írt már a sajtó Britney Spears hangi adottságairól, számos felvétel is bizonyítani véli, hogy az énekesnő elég gyenge adottságokkal rendelkezik, most egy újabb felvételt közölt a Huffington Post, amiben Britney Auto-Tune nélkül énekel.

britney-spears-hold-it-against-me

Britney Spears egy jelenség, igazi világsztár, ezt nem vitatja senki, kemény munka kellett ahhoz, hogy fent tudjon maradni, noha voltak nagy hullámvölgyek az életében. Azt is tudja mindenki, hogy nem egy Beyonce, vagy Christina Aguilera, nem az ő hangja a legerősebb a popszakmában.

Július 2-án egy újabb felvétel került fel az internetre, amelyben az énekesnő Alien című dalát énekli Auto-Tune nélkül. Az Auto-Tune lényege, hogy a bemenetre küldött fals énekhangokat tiszta hangokra egészíti ki, így lehetetlen hamisan énekelni.

Július 7-én a dal producere, Willam Orbit egy közleményt adott ki, amelyben elmondta, hogy a hanganyag csupán egy bemelegítési szakasz felvétele, és nem a dal végső változata. Az Alien Britney legfrissebb albumáról, a Britney Jean-ről érkezik.

Orbit szerint minden énekes több bemelegítést végez egy egy hanganyag felvétele előtt. A producer számos ilyen hanganyagot hallott már, amit szerinte a nagyközönségnek nem szabadna megosztani.

Hallgassátok meg a dalt, és döntsétek el ti magatok, hogy ez egy bemelegítés vagy a kész dal.

Ha kíváncsiak vagytok a kiadott felvételre, azt itt hallgathatjátok meg:

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here