KezdőlapHírekPharrell Williams elsírta magát, miközben megnézte a 'Happy' összeállítást

Pharrell Williams elsírta magát, miközben megnézte a ‘Happy’ összeállítást

-

Mielőtt még Pharrell Williams „Happy” című dalát jelölték volna az Academy Award-ra, mielőtt még felkerült volna a Billboard első helyére, és még azelőtt, hogy elérte volna a 182 milliós nézettséget a YouTube-on csupán egy olyan dal volt, amit még a rádióban sem játszottak le. Aztán 2013. november 21-én Pharrell kiadta a dal videóklipjét, ami mindent megváltoztatott.

pharrell-williams-sir

Hirdetés

„Zéró rádiós játszás, semmi. A következő dolog pedig november 21. – és csak úgy a semmiből boom.” – mondta Oprahnak Pharrell, majd hozzátette: „Amikor azt mondom, hogy ‘Boom’, az tényleg boom.”

A világ egyből megmozdult a ‘Happy’-re, az emberek elkezdték feltölteni a saját videójukat a dalra, kezdve Malawi-tól egészen Erdélyig.

Hirdetés

Pharrell nemrég Oprah műsorában járt, ahol végignéztek egy kis montázst az internetezők által feltöltött ‘Happy’ videókról. Miközben Pharrell a videót nézte elsírta magát.

„Engem is elfog a sírás.” – mondta Oprah.

Nézd meg Pharrell reakcióját, a videó alatt pedig megnézheted az én kedvenc ‘Happy’ videómat, amelyet az erdélyi Sapientia egyetem diákjai készítettek:


A Sapientia ‘Happy’ videóját több mint 90.000 ember látta eddig a világhálón:

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek