Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az idei év igencsak ígéretesnek ígérkezik a mozikban, a Herkulesre már nagyon készülők, de érkezik a RIO folytatása is, és hamarosan a mozikba kerül az Így neveld a sárkányod 2.

igy-neveld-a-sarkanyod-2

A 2010-es siker után szinte biztos volt, hogy meglesz a folytatás is. Az első Így neveld a sárkányod 500 millió dollárt kasszált globális szinten a mozijegy eladásokból.

Az Így neveld a sárkányod 2. cselekménye:

Hablaty körül mindig történik valami izgalmas. A viking sárkánybűvölő és tűzokádó barátja, Fogatlan visszatér, de úgy, hogy abba beleremeg a Hibbant-sziget. Amíg Astrid, Takonypóc meg a többiek sárkányversenyekkel múlatják az időt, az immár elválaszthatatlan páros meghódítja a tágas eget. Egyre magasabbra, egyre messzebb merészkednek, olyan tájakra jutnak, ahol nem járt még viking. Így fedeznek fel egy titkos jégbarlangot, melyben több száz idomítatlan sárkány fészkel. A tűzköpő fenevadaktól Hablaty nem ijedne meg, ám a barlang őre, a titokzatos sárkánylovas már komolyabb ellenfélnek tűnik. Hablatyék miatta keverednek bele életük legnagyobb háborúságába: a rájuk váró nagy csatán nemcsak az ő életük múlik, hanem az emberek és sárkányok jövője is.

Az animációs filmben Gerard Butler, Craig Ferguson, Jonah Hill, America Ferrera, Kristin Wiig, Christopher Mintz-Plasse és Kit Harington is megszólal a karakterek hangjaként.

Az Így neveld a sárkányod 2. június 20-án érkezik.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here