Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ezen a héten csütörtökön mutatják be a nagysikerű RIO című családi animációs film folytatását, a RIO 2-t (KN).

Rio2_online_KN

Kedvenc kék arapapagájaink, Azúr és Csili ezúttal az Amazonas dzsungelében keverednek kalandokba. Az összes korábbi illetve új szereplő garantált szórakozást ígér kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

A filmben eredetileg olyan színészek és zenészek kölcsönzik a hangjukat, mint Anne Hathaway, Jesse Eisenberg, Bruno Mars, Andy Garcia, Jamie Foxx, Will.i.am és még sokan mások.

A madarak mindent vihetnek

A Jégkorszak alkotóinak új filmjét, a Rio 2.-t (április 10-től a hazai mozikban) még csak jövő pénteken kezdik vetíteni az Egyesült Államokban valamint a legnagyobb mozis piacokon, de néhány országban már megvolt a bemutatója – és az itteni eredményekből arra következtethetünk, hogy az Amazonas dzsungelében bulizó papagájok óriási sikerre készülhetnek.

Rio2_jelenetfoto (14)

Rio2_jelenetfoto (10)

Rio2_jelenetfoto (9)

Rio2_jelenetfoto (4)

A Rio 2. nemzetközi karrierje két héttel ezelőtt kezdődött Oroszországban és Ukrajnában, majd a múlt héten Brazíliában folytatódott. A hazai pálya jót tett a madaraknak: a hatalmas országban animációs film még sosem ért el ilyen jó eredményt, és a Fox stúdiói is eddigi legnagyobb bevételét könyvelhette el. Az elmúlt hétvégén a kék madarak tovább szárnyaltak: még kilenc országban mutatkoztak be, így már 12 ország 6155 mozijában játsszák a filmet. A Rio 2. Angliában, Németországban, Ausztriában, Svájcban és Portugáliában is a toplista csúcsán rakott fészket – és mindenütt nagyobb bevételt hozott, mint az első Rio-film. Az eddigi mozijegy-vásárlásokból máris 55 millió dollár jött össze. És ez még csak a kezdet: a mozgalmas, tarka animációs vígjáték még csak most kap igazán szárnyra!

Szinkronos előzetes #1.

Szinkronos előzetes #2.

A film korhatára: Korhatár nélkül megtekinthető

A filmet szinkronos 3D és 2D, illetve 3D OV verzióban lehet megtekinteni.