KezdőlapHírekKamuzott Dopeman arról, hogy elhagyja az országot

Kamuzott Dopeman arról, hogy elhagyja az országot

-

Mint ahogy mi is beszámoltunk róla, Dopeman pár nappal ezelőtt videóban jelentette be, hogy végleg elhagyja az országot. A hír kamu volt, csupán új videóklipjének kellett a reklám.

dopeman-klip

Hirdetés

Átverte az egész országot Pityinger László „Dopeman”. A rapper pár nappal ezelőtt töltött fel videót a Facebookra, ahol arról beszél, hogy testvérével végleg elhagyja az országot, mert ellehetetlenítették az életét. A mai nap folyamán kiderül, csupán kamuról van szó.

„Sajnos eljött az a pillanat, amikor szomorúan azt kell mondjuk, hogy el kell gondolkodjunk azon, hogy elhagyjuk az országot. Valószínűleg a választásokat sem tudjuk itt megvárni. Sajnos az utóbbi időben kialakult politikai, gazdasági helyzet arra kényszerített minket, hogy megpályázunk egy munkát egy hajón, ahová felvettek minket. (…) El kell mennünk, mert azáltal, hogy felvállaltuk a politikai nézetünket, a gondolatiságunkat és a filozófiánkat, bezárul életünk munkája. Az elért eredményeink ellenére nem vagyunk képesek a biztos megélhetésünket megoldani Magyarországon. (…) Utolsó búcsúajándékként pár nap múlva kijön egy klipünk, amit az országot elhagyó magyarok nevében írtunk az itthonmaradottak számára. Arra fogom kérni anyámat is, hogy szavazzon helyettem, és április 6-án váltson kormányt… Talán egyszer vissza fogunk jönni, ha olyan lesz az ország, ahová érdemes lesz visszajönni” – mondta akkor Dopeman.

Hirdetés

Dopeman új klipjének szeretett volna egy nagy hírverést, jelenleg politikai pályára készül, ezt az Anyám, szavazz helyettem! klip végén is kifejtette:

„Drága testvéreim, most komolyan elhittétek, hogy elhagyom a hazámat, és félbemarad az, amit elkezdtünk? Az a szép az egészben, hogy ugyanúgy vezettünk meg titeket, mint ahogyan ő teszi ezt nap mint nap. A közmédia és az irányított média segítségével. Ez egy gyönyörű emberkísérlet volt.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek