KezdőlapZeneAlbumokMegérkezett Sean Paul legújabb stúdióalbuma!

Megérkezett Sean Paul legújabb stúdióalbuma!

-

Bár még csak pár napja jelent meg, máris az első a japán iTunes-on a jamaikai szupersztár friss lemeze.

Sean_Paul_Full_Frequency

Hirdetés

A Full Frequency egy újabb lépcsőfok Sean Paul karrierjében, aki olyan slágereket jegyez, mint a „Get Busy”, a „Gimme The Light”, a „Like Glue”, a „We Be Burnin” és a „Temperature”. Emellett pedig dolgozott már többek között Beyoncéval („Baby Boy), Blu Cantrellel („Breathe), Rihannával („Break It Off) és a The Saturdays-zel („What About Us).

Közreműködők tekintetében ez a lemez (is) erős lett, ezúttal Nicki Minaj, Juicy J, Iggy Azalea, Prince Royce, Nyla, 2 Chainz és Damian „Jr. Gong” Marley színesítik a résztvevők táborát.

Hirdetés

A bevezető single, a Benny Blanco & The Cataracs által producerelt „Other Side Of Love számos ország slágerlistáit megjárta. A Full Frequency-n az aktuális „Want Dem All” című nóta is szerepel, melyet a szintén dancehall közegből érkező Konshens featuringje tesz még autentikusabbá.

„Alig várom, hogy a rajongóim hallják a lemezt. – nyilatkozta Sean Paul – A dancehall stílus egyre erőteljesebben van jelen és egyre több műfajt befolyásol, ezt szerettem volna megmutatni az albumomon. Mindemellett nagyszerű volt olyan előadókkal dolgozni, akiket tisztelek.”

Sean Paul eddigi karrierje során több mint 100 országban lépett fel, különleges hangja esszenciális eleme napjaink popzenéjének.

Tracklista:

1. „Riot” (featuring Damian Marley)
2. „Entertainment 2.0” (featuring Juicy J, 2 Chainz and Nicki Minaj)
3. „Pornstar” (featuring Nyla)
4. „Want Dem All” (featuring Konshens)
5. „Hey Baby”
6. „Wickedest Style” (featuring Iggy Azalea)
7. „Dangerous Ground” (featuring Prince Royce)
8. „It’s Your Life”
9. „Take It Low”
10. „Anyday”
11. „Lights On”
12. „Legacy”
13. „Other Side of Love”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek