KezdőlapTVCsillag SzületikLászló Attila sokat köszönhet a Csillag Születiknek

László Attila sokat köszönhet a Csillag Születiknek

-

A Csillag Születik harmadik szériájának győztesét péntek reggel az RTL Klub 8:08 – Minden reggel című műsorában látták vendégül. László Attilát kamaszévei elején válogatták be a tehetségkutató műsor versenyzői közé. A fiatal énekes a műsorvezető Teszári Nórának és Somogyi Zoltánnak mesélt az élő show-k emlékéről, és tanácsokat is adott a hétvégi vidéki válogatók indulóinak.

laszlo-attila

Hirdetés

– Akkor még gyerekfejjel, 14 évesen úgy hittem, hogy ha megnyerem a Csillag Születiket, akkor majd mindenki megismer az utcán, és híres leszek. De ez több volt ennél – mesélte a műsorvezetőknek Attila. A győzelem után megjelent szólólemeze tíz saját dallal, koncertjeivel pedig nem csak Magyarországot utazta be, hanem eljutott a tengerentúlra is.

A Csillag Születik ötödik szériájába még van esélye bekerülni annak, aki a hétvégi válogatók valamelyikén részt vesz. A műsor csapata szombaton Nagykanizsán és Nyíregyházán, vasárnap Debrecenben, Miskolcon és Békéscsabán várja azokat, akik megmutatnák tehetségüket. László Attila azt mondja, a válogatón fő az elhatározás. A félelemről el kell feledkezni, a zsűri előtt pedig csak a produkcióra koncentrálni. Ez az első lépés a győzelemhez vezető úton.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek