Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A FIFA és a Sony Music Entertainment bejelentette, hogy a “We Are One (Ole Ola)” című dal, mely a globális szupersztár Pitbull, valamint a szintén globális szupersztár Jennifer Lopez és a brazil művész Claudia Leitte közreműködésével készült, a soron következő brazíliai 2014 FIFA World Cup™ Hivatalos Dala. A dalt Pitbull, Jennifer Lopez és Claudia Leitte közreműködésével, a FIFA World Cup™ Nyitó Ünnepségén is előadja majd június 12-én az Arena de Sao Pauloban.

pitbull_clauida

“Megtiszteltetés, hogy csatlakozhatom Jennifer Lopezhez és Claudia Leitte-hez a FIFA Világbajnokságon, hogy összehozhassuk a világot.” – mondta Pitbull. “Valóban hiszek benne, hogy ez a nagyszerű játék és a zene ereje segít majd egyesülni minket, mert akkor vagyunk a legjobbak, amikor egyek vagyunk (We Are One)”.

“Olyan házban nőttem fel, ahol imádták a focit, így izgatottan várom, hogy felléphessek a Világbajnokság Megnyitó Ünnepségén Pitbullal és Claudia Leitte-vel.” – mondta Jennifer Lopez. “Ez egy elképesztő ünneplése a globális egységnek, versenyzésnek és a sportnak.”

“Nagyon boldog és izgatott vagyok, hogy képviselhetem a hazámat a FIFA Világbajnokságon emellett a két bámulatos művész mellett, akiket elismerek és tisztelek. Szeretem megosztani a kultúrámat és országomat az emberekkel a zenén keresztül!” – mondta Claudia Leitte. “A FIFA Világbajnokság az egyik legnagyobb esemény a bolygón, és alig várom már, hogy együtt szambázhassak Pitbullal és Jennifer Lopezzel Brazíliában – egyek vagyunk!”.

A FIFA főtitkára, Jérôme Valcke így nyilatkozott: “A FIFA és a Sony Music hihetetlenül izgatott, hogy megoszthatja a megkapó tehetségű Claudia Leitte-t a világgal, olyan nemzetközileg ünnepelt művészek mellett, mint Pitbull és Jennifer Lopez. Számos látogatásaim során ebbe az országba rengeteget láttam és hallottam a nagy brazil zenei tradícióról, és nagy öröm számomra, hogy láthatok egy brazil művészt a dal középpontjában. Biztos vagyok benne, hogy – velem együtt – futball- és zenerajongók milliói fogják várni a világ minden táján ennek a dalnak a megjelenését.”

A “We Are One (Ole Ola)” premierje a 2014 FIFA World Cup™ előtt várható, és megtalálható lesz a Sony Music Entertainment gondozásában megjelenő “Official 2014 FIFA World Cup Album™” dalai között is.

A “We Are One (Ole Ola)”-hoz a videoklip készítése is folyamatban van, mely a standard felbontás mellett immáron 4K-ban is elérhető lesz.