Miley Cyrus megdöntötte Justin Bieber VEVO rekordját!

Miley Cyrus megdöntötte Justin Bieber VEVO rekordját!

A YouTube/VEVO – a világ elsőszámú prémium zenei videó és szórakoztató platformja – bejelentette, hogy a globális szupersztár Miley Cyrus vadonatúj klipje, a “We Can’t Stop” 10,7 milliós nézettséget ért el a premiert követő 24 órában. Ezzel megelőzte az előző rekordert: Justin Bieber és Nicki Minaj “Beauty and the Beat” című klipje 10,6 millió megtekintéssel volt első – egészen eddig.

miley-cyrus

Miley Cyrus vadonatúj kislemezdala, a “We Can’t Stop” videóját június 19-én mutatta be a YouTube/VEVO-n. A klip rendezője Diane Martel volt, és a felvételek Los Angelesben készültek. A “We Can’t Stop” – melynek szerzője maga Miley mellett Mike Will és Rock City, míg producere Mike Will volt – világszerte elérhető a digitális szolgáltatóknál.

Miley Cyrus június 25-én az amerikai ABC csatorna “Jimmy Kimmel Live” című műsorában szerepelt: az exkluzív késő esti interjú alkalmával a slágergyáros első alkalommal ült le beszélgetni a showmannel, és az új dalról szóló interjút követően Miley több ezer rajongó előtt lépett fel Hollywood központjában, a JKL SONY szabadtéri színpadán. Ez volt az első alkalom, hogy az énekesnő élőben adta elő “We Can’t Stop” című dalát, mely a hamarosan a Sony Music / RCA Records gondozásában megjelenő új albumának első kislemeze.

A JKL forgatása után azonnal repülőre ült a fiatal énekesnő, átszelte Amerikát és New Yorkba repült, miközben a Good Morning America című műsor rögzítette az útját. A rajongók másnap reggel láthatták Miley teljes utazását és fellépését a Times Square szívében, a GMA stúdiójában. Az utazás utolsó állomása a “Live With Kelly and Michael” című műsor, ahol Cyrus interjút adott Michael Strahannek, és a vendégműsorvezető Kristin Chenoweth-nek.

Miley folyamatosan a stúdióban dolgozik legújabb – eddig cím nélküli – albumán, mely az első kiadványa lesz a Sony Music / RCA Records gondozásában, és az év hátralévő részében jelenik meg. Ez az album – melyen olyan producerek és dalszerzők dolgoztak az énekesnővel, mint Mike Will, Pharrell, Future, Dr. Luke és will.i.am – Miley kreatív fejlődésének egy fontos állomása. Miley Cyrus egy világszerte ismert előadóművész, aki a film-, a televízió- és a zeneiparban is rekordokat döntő sikereket ért el. Multiplatina lemezes énekesnő, aki több mint 12 millió albumot és 20 millió kislemezt adott már el csak az Egyesült Államokban.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ