Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amerika és a világ legismertebb, legnépszerűbb és legerősebb szuperhőse, a különleges történetű Superman visszatér a mozikba – és ezúttal minden idők legerősebb csapata segíti a fantasztikus kalandok megelevenedését.

Az_acelember_online_12

A rendezői székbe a 300-at és a Watchmen – Az őrzők-et is alkotó Zack Snyder ült, a történetváz kialakítását és a produceri feladatokat a Batman-trilógiával a világ legsikeresebb filmesévé vált Christopher Nolan vállalta. Clark Kent és Superman kettős szerepét Henry Cavill játssza; fontosabb partnerei mind Oscar-díjazottak vagy már jelölték őket: Lois Lane-t Amy Adams, az újság főszerkesztőjét Laurence Fishburne, a távoli bolygóról érkezett gyerek örökbefogadó szüleit Diane Lane és Kevin Costner, igazi apját Russell Crowe alakítja; a főgonosz mindig hálás szerepét Michael Shannon kapta.

MAN OF STEEL

A régen várt, hatalmas költségvetéssel készült, különlegesnek ígérkező film elkészítése során az elmúlt évek legnagyobb mozisikereinek készítői fogtak össze: igazi filmes szuperválogatott áll Az acélember mögött.

Szinkronos előzetes:

IMAX 3D-BEN IS!

Mozibemutató: 2013 június 20.
Eredeti cím: Man of Steel
Színes szinkronzált amerikai film
Műfaj: kaland/akció/fantasy
Gyártó: Warner Bros. Pictures, Legendary Pictures
Játékidő: 143 perc
Korhatár: 12