Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Megasztárban tűnt fel pár évvel ezelőtt Patai Anna, aki a műsor legfiatalabb versenyzőjeként állt színpadra. Anna most a TV2 műsorvezetője lesz, az Ének Iskolája című tehetségkutatóban vállalt szerepet.

Fotó: Facebook
Fotó: Patai Anna – Facebook

Patai Anna jelenleg 14 éves, de már magabiztos fiatal lány, aki képes megállni helyét a világban. Anna jelenleg három színházban szerepel, sikert sikerre halmoz a színpadon, most pedig a TV2 online felületén oszt tanácsokat a fiataloknak.

– Óriási megtiszteltetés, hogy rám gondoltak a csatornánál – kezdte lelkes nyilatkozatát Anna. – Az életemet az éneklés és a színház tölti ki az iskola mellett, és nem gondoltam rá, hogy műsorvezetéssel foglalkozzak. A szombaton startoló Az Ének Iskolájának online háttérműsorában tanácsokat, tippeket adok majd az énekeseknek, hetente többször is. Alig várom, hogy képernyőre kerüljünk. A tanárok között a kedvencem Szandi, vele hamar megtaláltuk a közös hangot, talán azért, mert ő is tini volt, amikor elkezdte a pályáját. Rajta kívül Király Viktorral vagyok jóban. Nagyon szerencsésnek érzem magam!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here