KezdőlapKoncertekTavaszi turnéra indul a Péterfy Bori & Love Band

Tavaszi turnéra indul a Péterfy Bori & Love Band

-

Tízállomásos turnéra indul csütörtökön a hazai alternatív színtér meghatározó formációja, a Péterfy Bori & Love Band, amely most ünnepli hatodik születésnapját.

Hirdetés

A koncertsorozaton a Fehér éjszakák című, tavaly megjelent lemez számai mellett korábbi Bori-dalok is megszólalnak – közölték a szervezők szerdán az MTI-vel.

A tavaszi turné első állomása március 14-én Paks, április 27-ig a zenekar érinti Debrecent, Vácot, Kapuvárt, Dunaújvárost, Miskolcot, Szegedet, Pécset és Sepsiszentgyörgyöt. A koncertkörút közepén, április 12-én a budapesti Akváriumban ünnepli a csapat hatodik születésnapját.

Hirdetés

A Péterfy Bori & Love Band 2007-ben alakult, alapvetően a megszűnt Amorf Ördögök tagjaiból. Az együttesben Péterfy Bori énekel, Tövisházi Ambrus a billentyűs és vokálozik, Pápai István ütőhangszereken játszik, Drapos Gergely basszusgitáron, Mészáros Ádám gitáron, Laskai Viktor pedig dobol.

A debütáló, 1-es album 2007-ben jelent meg – rajta a nagy slágerrel, a Hajolj bele a hajamba című számmal -, ezt követte két évvel később a 2-es számmal futó lemez, majd tavaly a Fehér éjszakák.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek