Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elkészült a Background zenekar első önálló videóklipje, amelyet a csapat tagjai a Neonzöld című dalra forgattak és amellyel részt vesznek a magyar Eurovíziós versenyben ma este.

background-neonzold

A csapatot Eszes Viki, Berkó Gábor, Farkas Áron, Horváth Bálint és Geröly Mátyás alkotják, a mai klippremiert hamarosan első lemezük megjelenése követi

Eurovíziós versenydaluk, a Neonzöld mindenkinek szól aki kívül vagy belül fiatal tud lenni akár 3 percig. Hiszen az életünk minden egyes pillanata a saját kezünkben van. Ahogy milliók álltak már talpra a saját akaraterejüknek köszönhetően, és milliók érték már el álmaikat küzdelmes munkával és kitartással, hiszen “Te írod magadnak a legszebb dalt”. Valahogy így halad előre a Background zenekar is a szamárlétrán és erre ösztönöz mindenkit, aki hisz abban, hogy sorsa jobbrafordult a a saját kezében, saját változásában van, és a problémák gyökereit nem másban keresi. A Neonzöld egy csomag boldogság és pozitív energia. Ha tetszik, vegyél belőle Te is nyugodtan pár gombóccal! – írja lemezkiadójuk honlapján.

Nekem nagyon tetszik a dal, eddig párszor hallgattam meg, de azóta rajongok érte. A videóklip is üde, és friss lett. Kíváncsi vagyok, hogyan teljesítenek ma este.