Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

olah-gergo

Érzelmekkel teli estével telt az X-Faktor 2012-es fináléja. December 16-án végre kiderült ki nyerte az idei X-Faktort.

Antal Timi és Oláh Gergő három produkcióban lépett színpadra. Első körben Oláh Gergő a It’s a man’s world dalt hozta el, míg Antal Timi a Somewhere Over The Rainbow dallal lépett színpadra.

Második körben, akárcsak tegnap, duettekkel érkeztek az énekesek. Oláh Gergő Vastag Csabával adta elő az Őrizd az álmod című dalt. Antal Timi a tavalyi év győztesével, Kocsit Tiborral lépett a közönség elé, utóbbi Lásd a csodát című dalával.

A harmadik kőrben mindketten ugyan azt a dalt adták elő:

Az est nagy meglepetéseként Ördög Nóri bejelentette, hogy 2013-ban is lesz X-Faktor, hogy ezt a maják hogy fogják kimagyarázni. :))

Az est meglepetés produkciójaként a Hoolingas együttes lépett színpadra, majd kicsivel később érkezett Presser Gábor Tóth Gabival.

Ma este kizárólag a nézők dönthettek arról ki nyeri az X-Faktort. Tény, hogy vasárnap este a két legjobb versenyző állt az X-Faktor színpadán. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy eddig ők voltak a legjobb finalisták. Mindketten egyaránt megérdemelnék a győzelmet.

A nézők úgy döntöttek, hogy 2012-ben Oláh Gergő nyerje az X-Faktort! Oláh Gergő könnyek között fogadta a győzelmét, Ördög Nóri is könnyekkel küzdött a műsor végén!

Íme a győztes dala!

Szerintetek jól döntöttek a nézők? Ti kinek szúrkoltatok?15 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Istenem… Hogy hová fajul a világ…
  Végre egy normális hangú énekes a döntőben és második lesz… Ha jól figyeltétek, Antal Timi két produkciójánál is MIND a 4 mentor fölállt, és Gergőénél csak Geszti… Viszont a Bánfihunyadiak dala nagyon tetszett
  Oláh Gergő biztos ki fogja heverni, de az X Faktort ma ANTAL TIMI NYERI! :)
  Amúgy meg szerintem szánalmas, ha valaki “Duci csapat” feliratú pólóban megy el szurkolni… Szerintem az IGAZI nyertes Antal Timi, jobban megérdemli, sokkal egyedibb hangja van, mint Oláh Gergőnek. Félreértés ne essék, Oláh Gergő sem volt OLYAN rossz, de azért egy versenyt mégis egy IGAZI tehetségnek kéne nyernie…
  Lehet egyet érteni, lehet nem egyetérteni és vitatkozni velem, engem nem érdekel, csak a gondolataimat írtam le.

 2. Nagyon örülök hogy gergő nyert igazából neki szurkoltam.Mert tényleg megérdemli egy igazi tehetség.És Antal timi is gyönyörűen énekel és ő is egy győztes.Minda kettőjüktől gyönyörű volt a Törj ki a csendből című dal.Gratula mind kettőnek.

 3. Nagyon örülök, hogy Gergő nyert. Mégiscsak magyar, aki Magyarországon él. Igazán tisztelem a határon tuli magyarokat, de pártoljuk a saját fiunkat!Hajrá Gergő !!
  Jó voltál, sőt kitűnő

 4. Oláh Gergő a Nagy X és még ennél is jobb lesz, hiszen most kezdődik csak el igazán a nagy Karier Gratuláció Neki és Geszti Péternek Mentornak is SZUPEREK VOLTAK

 5. Nagyon örülök ,hogy Gergő nyerte meg a versenyt.Ha van valaki aki ezt megérdemelte az maximálisan csakis ő lehetett. Minden tiszteletem és elismerésem az övé.
  Kívánom neked Gergő a legjobbakat!!! Légy ügyes és szeretném minnél előbb megvenni az első önálló lemezed!!!!Gratulálok!

 6. Én és a családom ismeröseim mind Gergőnek szavaztunk nagyon imádtuk őt a színpadon látni! Timi is gyönyörűen énekelt a vasárnapi adás óta csak az a gyöztes dal megy a fejemben gyönyörű volt. Gergő nagy megérdemli a nyereményt és az elismerést szerintem nagyon öszinte és nem mutat nagyobbat magából mint ami. A kis családja tartson ki mellete és negyon sok boldogságot kívánunk neki! És igen is legyen büszke magára ne szerénykedjen!

 7. Minden elismerésem gergönek GRATULÁLOK. neked szurkoltam mind végig,nagyon sok erőt egésséget kitartást kívánok neked és családodnak! nejednek üzenem féltékenység félre téve és mindent zsebeljetek be amit csak lehet, hiszen olyan dolgok jönek ami még nem volt!Gergö ne szerénykedj!hisz a világ csak szívatott edig,Törjki a csendből,,Minden jót neked,

 8. Üdv. !

  Nyomtátok 330-ért az sms-t mi? Már megint jól átvertek titeket, de meg is érdemlitek!

  Na, további jó agymosatást!

 9. Szerintem unalmas volt mind a kettő, de hát közülük kellett választani mindenféleképpen. Én is Gergőt választottam volna… Nem értem, hogy Adélt senki sem említi itt meg. Ahogy viselkedett a színpadon… Az egyedi hangszíne… Neki kellett volna lennie az X-nek! :(

 10. te voltál a legjobb nagyon ürülök h te nyerted meg én is sírtam vele nagyon jó voltál szurkoltam kültem 5 esemest huráááááááááá

 11. szija gergő nagyon jó voltál amikor a döntő ben áltál izgúltam énis sírtam veled de te nagyon jó voltál bíztam benned mert nagyon jó énekes vagy barom jó voltál én pedig 9 esemest kültem rád nagyon örülök légy boldog a családoda enyött

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here