Dalpremier: Caramel – Jelenés

Dalpremier: Caramel – Jelenés

Az élete legnagyobb kihívása előtt álló Caramel tegnap mutatta be legújabb szerzeményét. A Megasztár egykori énekesének új dala a Jelenés címet viseli.

Caramel december 7-én nagyszabású koncertet tart a Papp László Budapest Sportarénában, erről így vallott a Class FM-nek:

„Nagyon élvezem ezt a kihívást, hiszen egyrészről szeretek dolgozni, másrészről pedig ez egy olyan szakmai lehetőség, amellyel legnagyobb álmaim egyike fog valóra válni… Régi nagy vágyam volt egyébként, hogy egy ilyen ünnepi koncertet tarthassak, és ez alatt nem feltétlenül karácsonyi előadásra gondolok. Éppen az adventi szó fedi le leginkább ezt a hangulatot, mert úgy gondolom, hogy a karácsonyban a legszebb időszak az adventi várakozás, a készülődés. Amikor díszbe öltözteted a lelkedet és felkészülsz a pillanatra. Ez egy nagyon izgalmas időszak. A koncert arról fog szólni, hogy öltöztessük díszbe a lelkünket” – árulta el mosolyogva nagyszabású estjének hátteréről Caramel.

Hallgassátok meg Caramel új dalát és mondjátok el véleményeiteket kommentben.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.1 hozzászólás

Írj választ