Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Britney Spears ismét szép és lecsiszolt az X Factor amerikai szezonjának első fotóin. A Pop Hercegnőjét választották az egyik zsűritagnak.

Simon Cowell Britney Spearst és Demi Lovatot választotta az X Factor új szezonjának húzóneveként. A két énekesnő Paula Abdult és Nicole Scherzingert váltja, ők ugyanis nem érték el azt a sikert, amire Simon Cowell számított.

És mivel Britney és Demi igencsak népszerű a fiatalok közében, ezúttal nagy dobásra számíthatnak a show alkotói. A nézettségért folytatott harc szoros lesz, Christina Aguilera a The Voice-ban zsűrizik, míg a Mariah Carey az American Idolhoz igazolt.

Az X Factor válogatásai már elkezdődtek, Britney Spears pedig igencsak odateszi magát, nemcsak stílusban újult meg, de igencsak keménykezű lett, sokszor még Simon Cowellt is túlszárnyalja. Lent láthattok egy fotót a zsűritagokról, Britney igencsak jól néz ki, igazi érett nő lett belőle. Számomra ezen a képen inkább emlékeztet egy Született Feleségre, mint egy popénekesnőre.

Az énekesnőt számos alkalommal azzal vádolták meg, hogy nem képes saját véleményt alkotni, szókincse pár, jól betanult mondatra redukálódik, ezt azonban úgy néz ki megcáfolja a tehetségkutató új szezonjában. Britney Spears tudja hol a helye, azt is tudja, hogy akár ez lehet számára a nagy visszatérés is.

Szeptemberben kiderül, hogy hogyan teljesít Britney, addig itt egy összeállítás az énekesnő legnagyobb slágereiből.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here