KezdőlapZeneAlbumokDVD: Shakira - Live From Paris

DVD: Shakira – Live From Paris

-

Shakira világszerte elismert és teltházas koncertsorozatának csúcspontjaként megjelenteti „Live From Paris” című DVD-jét december 5-én.

Hirdetés

Ez a minden rajongó számára kötelező darab a párizsi Palais de Bercy-ben adott koncert teljes hosszúságú felvétele, amely három különböző formátumban kerül a boltok polcaira: élő audio CD+DVD változatban, DVD-n valamint Blu-ray lemezen lesz kapható. A kiadványon olyan világslágerek kaptak helyet, mint a „Waka Waka (This Time for Africa)”, a „Hips Don’t Lie” vagy a „Whenever, Wherever”. A kulisszák mögötti felvételeknek köszönhetően pedig a rajongók olyan közel kerülhetnek Shakirához, mint eddig még soha.

Shakira világkörüli turnéja 2010-2011 egyik legtöbbet dicsért körútja lett, melyről a The New York Times azt írta: „Shakira a Gardenben igazi sztár…”, míg a The Hollywood Reporter úgy aposztrofálta a koncerteket, mint „a fények és a zene pompás parádéja”. A The Los Angeles Times pedig a következőket jelentette meg: „Shakira ügyesen véghez vitte tervét – igazi szupersztárhoz méltó módon!”

Hirdetés

A „The Sun Comes Out” világkörüli turné 2010-ben vette kezdetét a kanadai Montréalban, és mindössze néhány hete ért véget a Puerto Rico-i San Juanban. A turné összesen 112 koncertet számlált a világ 42 országának több mint 100 városában (köztük Budapesten is idén májusban), és körülbelül 2 millió rajongó láthatta az előadásokat világszerte.

A „Live From Paris” DVD és Blu-ray 22 dalt tartalmaz, míg az élő audio CD-n – mely a CD+DVD kiszerelésben található – 20 élőben előadott dal kapott helyet.

Miután múlt hónapban véget ért Shakira világkörüli turnéja, az Amerikai Egyesült Államok elnöke, Barack Obama tanácsadónak kérte fel az énekesnőt, aki így egy olyan bizottság munkájában vesz majd részt, amely az USA-ban élő spanyol ajkú kisebbségeket érintő oktatási kérdésekkel foglalkozik. November második hetében a Hollywood Walk of Fame-en tüntetik ki őt egy csillaggal, ezt követően pedig a Latin Recording Academy 2011-es „Az év embere” díját veheti át a 12. Latin Grammy-díjátadón.

Részlet a DVD-ből: Antes De La Seis (live):

A „Shakira, Live From Paris” teljes tracklistája:

Pienso en Ti
Why Wait
Te Dejo Madrid
Si Te Vas
Whenever Wherever
Inevitable

Nothing Else Matters
Despedida
Gypsy

La Tortura
Ciega Sordomuda
Underneath Your Clothes
Gordita
Sale el Sol
Las de la Intuicion
Loca
She Wolf
Ojos Asi

Antes de las Seis
Je L’Aime a Mourir
Hips Don’t Lie
Waka Waka

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek