KezdőlapZeneAlbumokMike Posner „Sky High” című albuma 2012 elején érkezik

Mike Posner „Sky High” című albuma 2012 elején érkezik

-

A „Cooler Than Me” című megaslágerrel berobbanó énekes, dalszerző és producer Mike Posner „Sky High” címmel jelenteti meg következő albumát (a Sony Music/RCA Records gondozásában) a 2012-es év elején. A „Sky High” című korong első dala a „Looks Like Sex” című szerzemény, melyet ezen a héten kezdenek játszani a rádiók, és amely december 5-től letölthető a digitális áruházakból.

Hirdetés

A „Sky High” című korong röviddel azután kerül a boltok polcaira, hogy Mike Posner visszatért a mixeléshez, és önállóan megjelentette „The Layover” című ingyenes mixtape-jét november 21-én.

Amióta Posner debütált a „31 Minutes To Takeoff” című lemezével 2010 augusztusában, már bejárta az egész világot a korongot és a róla megjelent 3 slágert népszerűsítve: a „Cooler Than Me” című dal többszörös platina lett (Magyarországon pedig több mint 1 éve szerepel a Mahasz Rádiós Top40 listán), míg a top 10-es dalok közé bekerült a „Please Don’t Go” és a „Bow Chicka Wow Wow” című sláger is, utóbbit Lil’ Wayne közreműködésével készítette az énekes. A legjobb felfedezettnek jelölték az American Music Awardson, és olyan műsorokban lépett fel, mint a Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve Ryan Seacresttel, az America’s Got Talent, a The Ellen DeGeneres Show, a The Tonight Show Jay Lenoval, a Late Night with Jimmy Fallon, a Lopez Tonight, a Live! With Regis & Kelly és a The Wendy Williams Show.

Hirdetés

A kritikusok is elismerően nyilatkoztak Mike Posner debütáló albumáról. A Rolling Stone szerint „Mike Posner egy új műfaj teremtője….” és dicséri „ a nagy, diszkóbarát hangzást”. Az Entertainment Weekly „….ravasz electro-pop…”-nak titulálta a korong dalait, míg a USA Today úgy nyilatkozott, hogy a lemez „erőteljesen ragályos”.

2009 márciusában Posner első mixlemeze, az „A Matter Of Time” (melyet saját kollégiumi szobájában rögzített) az iTunesU első helyére került, és ezzel azonnal felhívta magára a nagyobb kiadók figyelmét. Miután azon a nyáron aláírt egy szerződést a Sony Music/RCA Records kiadóval, Posner visszatért a főiskolára és nemcsak befejezte tanulmányait, miközben debütáló albumán is dolgozott, de mindeközben önállóan megjelentette második mixlemezét „One Foot Out The Door” címmel az iTunesU-n keresztül. A közreműködők között volt 3Oh!3, Bun B, Kid Cudi és Wale is, Posner pedig ezt követően hétvégente fesztiválokon és főiskolai bulikon lépett fel Amerika-szerte. A 23 éves Mike Posner Southfieldből származik, és jelenleg Los Angelesben él. 2010 májusában a Duke University-n szerezte meg BA diplomáját szociológiából és üzleti tudományokból.



Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek