KezdőlapZeneAlbumokMegjelent Lenny Kravitz Grammy-díjas énekes új albuma!

Megjelent Lenny Kravitz Grammy-díjas énekes új albuma!

-

Lenny Kravitz, aki eddig összesen több mint 35 millió albumot adott el, új lemezével készül ismét meghódítani a világot. A „Black and White America”-t az énekes október és november folyamán Európa-turnén fogja népszerűsíteni. A Black and White Europe névre keresztelt turné vadonatúj látvánnyal és műsorral kerül az európai színpadokra, Lenny legnagyobb slágereivel és új dalaival.

Hirdetés

Az énekes három év hallgatás után tér vissza a „Black and White America” lemezzel. 20 éves karrierjének minden jellemzője megtalálható rajta: rock- és funk elemek, a híres Lenny-s gitárriffek, fogós dallamok és himnikus szövegek.

A felvételek a Bahamákon és Párizsban készültek: a produceri munka mellett a multi-instrumentalista Lenny írta, hangszerelte és játszotta fel mind a 16 dalt.

Hirdetés

Lenny Kravitz napjaink egyik legmeghatározóbb előadója: 1999 és 2002 között négy Grammy-t nyert egyhuzamban, a „Legjobb Férfi Rock Vokális Előadás” kategóriában rekordot is állított a „Dig In” című dalával (korábban az „Again”, az „American Woman” és a „Fly Away” kapta meg ezt a díjat).

A Black and White America első kislemeze a „Stand”, melyhez videoklip is készült – ebben Lenny vicces oldalát ismerhetjük meg, és az énekest több szerepben is láthatjuk. A vadonatúj klipet itt megnézhetitek!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek