Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kurt (Jason Sudeikis), Nick (Jason Bateman), és Dale (Charlie Day) számára eljön a nap, amikor összeszedik bátorságukat, és fellázadnak elviselhetetlen főnökeik ellen (Jennifer Aniston, Colin Farrell, Kevin Spacey). Titkos szervezkedésbe kezdenek, amibe még egy gyanús elítéltet (Jamie Foxx) is bevonnak. Céljuk, hogy véget vessenek a zsarnokoskodásnak, eltüntessék gonosz feletteseiket… örökre.

Egy bökkenője van csak a dolognak: amit kitalálnak, az valahogy sosem sikerül…

Seth Gordon legújabb fergeteges vígjátéka remek szórakozást ígér.

A három reménytelen beosztott szerepében a komédiákban jártas Jason Batemant, Jason Sudeikist (Elhajlási engedély), és Charlie Dayt (Hétmérföldes szerelem) láthatjuk, akik pedig az észt osztják nekik: Jennifer Aniston, Kevin Spacey, és Colin Farrell. A főnökök eltűntetésében Jamie Foxx is segítkezik, és még Donald Sutherland is feltűnik a színen.

http://www.youtube.com/watch?v=NcaUrAmD1_s&feature=channel_video_title

Főszereplők: Jennifer Aniston, Jason Bateman, Colin Farrell, Jamie Foxx, Kevin Spacey, Donald Sutherland, Charlie Day, Jason Sudeikis. Zene: Christopher Lennertz. Fényképezte: David Hennings. Látvány: Shepherd Frankel. Írta: Michael Markowitz, John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein. Rendezte: Seth Gordon

Mozibemutató: 2011. július 28.
Eredeti cím: Horrible Bosses
Gyártó: Warner Bros.
Színes, szinkronizált filmHOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here