KezdőlapHírekFlameMakers a spanyol DJ Mag-ben!

FlameMakers a spanyol DJ Mag-ben!

-

Nem állt meg az élet a FlameMakers körül: a hazai folyamatos sikerek mellett egyre több kapu nyílik számukra külföldön is. A spanyol DJ Mag legújabb számában egy teljes oldalas fényképes beharangozó található róluk. Egy helyi kiadónak megtetszett a srácok egy régebbi dala, és komoly reklámkampányt indítottak a megjelenés népszerűsítése érdekében.

Hirdetés

A külföldi lehetőségek ezzel nem értek véget, a sikeres Camille Jones „Creeps”, valamint a még sikeresebb Ida Corr „Let Me Think About It” átértelmezésük megtetszett Ida Corr és Camille Jones managerének, ezért ezek a dalok hivatalosan is meg fognak jelenni a dán Lifted House gondozásában, feltehetőleg még nyár előtt.

Természetesen itthon is zajlik az élet. A rengeteg hazai fellépés és munka mellett fontosnak tartják, hogy olyan feltörekvő tehetségek számára is lehetőséget nyújtsanak, akiknek még erre nem volt alkalmuk. Ezért 2011 januárjában megalapították az első teljesen saját kiadójukat, az S+ Records-t.

Hirdetés

Az első megjelenés február 21-én volt, mely rögtön megkapta a „kiemelt megjelenés” címkét a legtöbb internetes zeneáruházban. Azóta maga az S+ Records is különös figyelmet élvez: saját chart és bannerek erősítik a promóciót. Nagyjából három hetente várhatóak az új kiadványok. A kiadónak saját élő rádióműsora is indult minden csütörtökön 18:00-20:00 a Onemusic radión, ahol a minden alkalommal friss újdonságokkal és témákkal készülnek a FlameMakers fiúk.

A kiadói tevékenységek mellett a saját dalokat sem hanyagolják, ennek ékes bizonyítéka, hogy jelölést kaptak a Magyar Lemezlovas Egyesület Év producere díjára. A folytatásban további saját szerzemények és több külföldi remix megjelenése várható.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek