Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Music Channel 2010. januárban kezdte meg működését hazánkban, egy nemzetközi lánc tagjaként. A csatorna Romániában 2008 óta szolgálja ki minőségi klipekkel a zenei videókra kíváncsi televízió nézőket. Moldovában az idei évben indult el műsoraival ezen kívül a 2011-es év során várhatóan Csehországban és Szlovákiában is megkezdi működését.  Ezen országok többségében, így hazánkban is elsősorban a DIGI ügyfelei számára érhető el a népszerű tévécsatorna, melynek köszönhetően mára már több mint egymillió háztartásban nézhető a Music Channel műsora.

MUSIC CHANNEL – az első HD zenecsatorna

A 15-35 éves, igényes zenére nyitott célcsoport kiszolgálását tűzte ki célul indulásakor a csatorna, melynek elsődleges hitvallása, hogy zenét, videoklipeket sugároz, mindezt napi 24 órában, napjaink technikai elvárásainak megfelelően akár HD minőségben. A HD minőségű műsorszolgáltatást Music Channel kezdte meg a zenei csatornák közül elsőként Magyarországon.

Twit-time – forradalmi újítás a Music Channelen

A Music Channel Magyarországon elsőként alkalmaz egy forradalmian új, interaktív információs boxot a televízió képernyőjén, amellyel a közösségi weboldalak és televíziózás egy újfajta összefonódását mutatja meg a Magyar közönségnek. Napi rendszerességgel, 15h és 17h között a zenei videók mellett, a sztárvilág életéről, híreiről, eseményeiről kaphatnak információt a nézők egy időben, mindezt úgy, hogy a szerkesztett adással egy időben, osztott képernyőn, a közösségi oldalakon zajló hír áradatba is betekintést nyerhetnek.

Dukai Regina – műsorvezető

„Mivel énekesnőként dolgozom nagyon jó, hogy egy “rokon” szakmában is kipróbálhatom magam és tanulhatok valami újat, de ami a legfontosabb, hogy nem volt még olyan nap, amikor ne akartam volna bemenni “dolgozni”. Ez a csapat fantasztikus! Fiatalos, jókedvű… számomra minden forgatás amolyan “boldogság terápia”!!! Nagyon sokat nevetünk és őszintén remélem, hogy ez a képernyőn keresztül is érezhető!”

László G. Gerzson – zenei és adásfőszerkesztő

„Örömmel tölt el, hogy sok év zenetévés tapasztalatát kamatoztathatom ennél a friss, fiatalos, dinamikus csatornánál, amely zenetévé létére valóban zenét ad J. Fiatal csatorna vagyunk, profi csapattal és pozitív szemlélettel, amelyben rengeteg újdonság lehetősége rejlik, melyeket kiaknázunk és rövid időn belül nem lesz az országban, aki ne ismerné szlogenünket: 1 like U”

Nekem bevallom a kedvenc zenecsatornám, és képzeljétek a Twit-time adásában a Doily.hu bejegyzéseit is láttam már.;)

MEGOSZTÁS