KezdőlapHírekCsak egy számít - jön Magyarország slágerlistája Kovács Áronnal!

Csak egy számít – jön Magyarország slágerlistája Kovács Áronnal!

-

Melyek a legnagyobb aktuális slágerek? Melyik dal hódít a legmenőbb szórakozóhelyeken? Kinek a lemezeit viszik világszerte, mint a cukrot? Kinek a videója vezeti a Youtube nézettségi listáját? Vagy éppen kinek hanyatlik a csillaga?

Hirdetés

A Class FM piacvezető kereskedelmi rádióhoz méltóan januártól majd eligazít a zenei világ labirintusában az ország első és egyetlen mértékadó slágerlistájával! Kovács Áron kizárólag a legnagyobb zenei nyalánkságokat tálalja a Class 40 négy órájában a maga vagány módján.

Elérkezett a várva várt pillanat! Mindenki felejtse el az ilyen-olyan slágerlistákat és 2011. január 8-án este 8 órától tapassza füleit a Class FM-re! Az ország legklasszabb kereskedelmi rádiója óriási műsorral kedveskedik a hallgatóknak: szombatról szombatra összeállítja a „nagybetűs” slágerlistát, így Magyarországnak végre lesz hivatalos toplistája. Az óriási űrt betöltő Class 40 a világ lemezeladási eredményei, a rádiós játszási listák adatai és a legkedveltebb hazai rádió hallgatóinak szavazatai alapján épül fel, így garantáltan a legtutibb hazai és külföldi sikerek váltják egymást Kovács Áron szórakoztató kommentjei kíséretében.

Hirdetés

2011-től szombatonként 8 órától kezdve három órában egy igazán dögös visszaszámlálás várható a legnagyobb zenei sikerekkel. A listás dalokon kívül Áron, Kisó segítségével, ráadás dalokkal is készül, így a Class 40-ben hallhatunk múltidéző zenéket, a hét előadójához kapcsolódó slágereket, illetve a zenei kalendáriumhoz köthető nótákat is. Az utolsó órában, a Class FM Dance Chart-ban pedig a legjobb dance slágereké lesz a főszerep. Így a rádió segítségével tökéletesen indul a szombati bulikra való ráhangolódás!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek