Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Már csak ketten maradtak a Megasztár 5. versenyében. Jövő héten Kökény Attila és Tolvai Renáta között dől el ki, ki lesz az ÉV Hangja.

Szerinted? Szavazz!

[poll id=”3″]29 HOZZÁSZÓLÁS

 1. A Megasztár 5 egy nagy tévedés. A zsűri sem tudta eldönteni, hogy a “Megasztárt” vagy az “ÉV Hangját” keresi-e. Megérdemelten nyerheti a versenyt Tolvai vagy Kökény, bármelyikük lehet megasztár. Szíj Melinda erre valóban alkalmatlan. DE AZ ÉV HANGJA SZÍJ MELINDA. Hallhatta, akinek füle van /legalább egy/.

  • Teljesen igazat adok neked, de az is biztos, hogy manipulálták a szavazat állását!!! És ez viszont már megtévesztés a szavazók részésről! Ilyet nem tehetne meg a TV!

  • ebben én is teljesen egyetértek,mert SZÍJ MELINDÁNAK VAN A LEGSZEBB HANGJA ebben az évben , de viszont a megastart TOLVAI RENÁTÁNAK kellene megnyernie és szerintem meg is fogja nyerni!!

 2. Nagyon örülök, hogy Kökény Attila bejutott a döntöbe.Nagyon jó hangja van,Szíj Melinda jól énekel, de arra a műfajra amit ő képvisel magyarországon nem nagyon van kereslet. Tolvai Reni is nagyon jó, kiváncsi vagyok ki nyer!!!4

 3. nagy eséje van Kökény Attilának annak elenére , hogy Renáta szavazati aránya jobban áll minden megfog fordulni ez biztos.

 4. azért nincs rá kereslet, mert nem volt ilyen énekesünk.De most már van!!!!!! A hozzá hasonló karakterek mind külföldi énekesek francia, angol …… A zsűri meg csak gyártja az egykaptafára hasonló hangú előadókat. azt sem tudod, hogy kinek a kiabálását hallod. vagy bocsi az érzelmes, és mélabús számokat kitől hallod

 5. A TV 2 átverte a nézőket,az egész csak a pénzről szol
  a Mester Tamás egy nagy senki tudsz egy jó számát,mert én nem Liptai meg nézzen magában hány embert zsigerelt ki
  remélem néha tükörbe néz

 6. Nem manipulálálták tuti én is a végére 3-at küldem attilának és még elég sokan Szíj Melindának meg már ki kellett esni. + Melinda is akarta hogy kiessen szeritetek ki szavazna ezután rá MAX aki rosszat akar neki.

 7. Ez egy ilyen ország-ahol a korrupció győzz mindig.Senkinek nem gyanus az hogy hetekig Melinda állt az első helyen-s-mióta a Mester tamás-“beszólt” Melinda önbizalma zuhant.Nagy csoda hogy volt még ereje énekelni egyáltalán. Még ha…Michael Jackson mondta volna róla ezt -egy igazi profi a showbiznizbe,de egy olyan mind Mester T. kinek karrierjét nem is ismerem…Szégyen!!
  Persze ő olyanokat akar mind Király Viktor, Kállai S. András- ezek -amerikai stilusban énekelnek-ez OK! imádom Amerikát és az ottani sztárokat -de ez csak magyarország-
  nekem Melinda a győztes.Reni hangja átlagos, Attila se lesz egy rocker soha , szoval…..nincs igazsság!!!Reni ott se lenne ha Enikő sziművésznő nem protézsálta volna! Ez nem csak a zenében hanem minden szakmába igy van!!

 8. Birom, hogy am`g Melinda folyton azt hajtogatta az elmúlt adásokban, hogy menni akar, addig a rajongói görcsösen bent akarták tartani.

 9. kökény a legjobb nekikel megnyernie én külföldről irok de nagyon jo hangja van renátánakis jo hangja van de kökény nek kel nyerni végre ki eset melinda

 10. Irányított szavazás, mint ahogyan a politikában a nép, butítása. Mindig mutatták a szavazás állását a műsor végéig, csak pont az utólsó előttiben mikor Melindának kellett kiesnie. Nem az a lényeg, hogy kiesett, hanem ahogyan kiesett. Az elején mutatták a szavazás állását és utánna nem, vagyis elaltatták a szavazókat. Lehet, hogy nem te tszett egyeseknek, de sokan szerették. Nem is ez a probléma, hanem az, hogy kinek milyen a fellépése és az mellékes is, hogy mennyire tud, és ez a munkahelyi elhelyezkedésben is domináns. Így akarjuk formálni az embereket, hogy csak a szép csomagolás a jó? Mester Úr nagyon tudja mi kel a parasztnak.

 11. Kökény Attila nagyon szép egyedi vele született hangal rendelkezik. Renáta pedig egy szép és jol táncos jo hangu egyéniség szerintem Renáta az akinek meg kellene nyerni az év hangja cimet

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here