Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megaslágerekkel léptek ma este színpadra a Megasztár versenyzői, nos az a három versenyző, aki még küzd az Év Hangja címért. Szíj Melinda, Tolvai Renáta és Kökény Attila két-két szólódala mellett egymással is duettezett.

A ma este produkciói:

* Megasztár 5: Tolvai Renáta – Crazy
* Kökény Attila – Könnyű álmot hozzon az éj
* Szíj Melinda – Félteni kell
* Szíj Melinda és Kökény Attila – Száguldás, Poursche, Szerelem
* Tolvai Renáta és Kökény Attila – Hamvadó cigarettavég
* Tolvai Renáta és Szíj Melinda – Proud Mary
* Szíj Melinda – Cabaret
* Kökény Attila – Ő
* Tolvai Renáta – Hush Hush

Ma este különösen szoros volt a verseny, hiszen immár csak ketten jutnak tovább, közülük pedig egy nyeri el majd a Megasztár főnyereményét.

Az est meglepetésprodukciója a Megasztár negyedik évadának nyertese, Király Viktor volt, aki “Solo” című dalát hozta el.

A nézők szavazatai alapján Kökény Attila jutott tovább a nagy döntőbe. A zsűri pedig úgy döntött, hogy Tolvai Renátát juttatja a döntőbe, így  esett ki a Megasztárból.

Kökény Attila – Tolvai Renáta döntőre számíthatunk.

Ti egyet értetek a zsűrivel? Szerintetek ki volt a legjobb?70 HOZZÁSZÓLÁS

 1. SZIASZTOK!
  Renáta kapta a legkevesebb szavazatot, így Renátának kellett volna mennie. Jövőhéten Kökény Atilla fog nyerni, mert Tolvai Renátára most is csak húsz százalék körüli szavazat érkezett, és ez jövőhéten a döntőben sem lesz másképpen. Úgy gondolom, hogy egyedül Szíj Melinda tudott volna versenyben lenni Kökény Atillával a szavazatai alapján.Magyarul, a zsűri megnyerette Kökény Atillával a megasztárt már most.Az hogy színpadra vitte a gyermekét nagyon megható volt, a könnyem kicsordult, de az a véleményem, hogy sok ember ezért szavazott Atillára, és nem a teljesítménye miatt.

  dino

  • Igy van !! Nem a gyermekkel való fellépéssel kell előbbre jutni, és a közönséget befolyásolni.!!
   Nagyon jól manipulál, ez már az interjú bemutatkozásából is kiderült ! Még hogy meg akarták ölni?(volt szerető)
   Kettőn áll a vásár, Ő hol volt akkor !! nem a feleségére és a gyermekére kellett volna akkor gondolnia?? és nem most a szinpadra cipelni a fiát???

 2. feltehető, hogy szerkesztők manipulálásának eredményeképpen alakulhatott így a nézők szavazati számaránya. Melindára most is többen szavaszhattak, mint az előző esetekben..
  Akármi is az igazság ebben az esetben, Melindának ez a “megoldás” a lehető legjobb. Egyébként minden tiszteletem az ővé! Sajnos, a túlzott szerénysége nem hozott sokat a konyhájára. A hangja, remélem majd sokkal többet, mert megérdemli!

 3. jól döntött a zsűri. egy ilyen karakter mint Szíj Melinda nem lehet Megasztár. Nem E. Piaf hasonmás verseny volt. Meg sem érdemelte a közönség jóindulatát . Sok-sok adáson keresztül még egy kedves mosollyal sem jutalmazta a nézőket. Jó, hogy Friderikusz a zsűriben volt. Neki van a legtöbb affinítása az ilyenhez.Üdvözlöm.

 4. Ugy sajnalom hogy ki esett a Melinda nagyon szurkoltam neki es az Andrasnak is sot a Davidnak is és most AZ Attilanak hajra Attila mert a Renit nem nann cejeeetem.

 5. Vicc az egész!

  Renátának be sem kellett volna jutnia! Nála sokkal jobb hangok, tehetségek estek már ki! Ha itt a közönség számítana, nem kellene végigszenvedünk minden Renáta dalt. A zsűrinek tudomásul kellett volna vennie -már rég- hogy a közönség nem ezt akarta!! Sokkal jobb volt Giorgio, András és Csonka Andreas is!!! Érdekes, hogy Renátát ennyire favorizálják! Amikor (egy régebbi megasztárban) Dér Heni kiesett Pély feltartott egy táblát amire ezt írta: HOL VAN A FÜLETEK???? Ez azt hiszem most is aktuális kérdés lenne!!!

  Ami jó az egészben: Így biztosan Kökény nyer!

   • Hát éppen ez a lényeg!!!
    Szavazott a közönség, csak a zsűri ISMÉT megmentette Renátát!
    Nem azt mondtam, hogy Melinda jobb, hanem azt, hogy voltak sokkal jobb hangú, tehetségesebb emberek a 13-ban, mint Renáta!!

 6. Igeeeeeen !!! Reninek kellett továbbjutnia!!!
  Jól döntött a zsűri.
  RENINEK VAN HANGJA!!!Ami a legfontosabb:át is tudja adni nekünk!
  Viszont hiába van valakinek hangja ….amit sajnos ilyen “savanyú pofával” (már bocs a kifejezésért,de ez a valóság!)ad át a közönségnek!
  Röviden nem a színpadon a helye….

  • Nem kellene másokat szapulni azt hiszem!!

   Lehet, hogy Melinda nem egy sztár alkat, de szép hangja van.

   Gondolom, ha Rólad írnának ilyeneket csupa vidámság és öröm lenne minden napod!! Igaz?? GONDOLKOZZ!!!

   • Pontosan.,….azt végig gondoltad, hoyg Melinda milyen rosszul érzi magát az olyan kommentektől…

    De azon nem gondolkoztál, hyg Reni hogyan érezheti magát a te kommenteidtől amirko őt szapulod?
    Ha nem is szereted cska meg kell adni a tiszteletet mert vállalja magát és tényleg tehetséges…msot hogy ő továbbjutott mint Melinda…azért már nem kell ellenségesnek lenni. Nem lehet mindig a kedvenced a győztes…
    Sőt nekem sose volt a kedvencem idági a győztes semmiben…de nem bénáztam le senkit aki előrekerült..
    És nem modntam h igazságtalan.

 7. Nem nézem végig az adásokat de követem az eseményeket és most leesett az állam, hogy Melinda esett ki… Ez a hét címlapokkal vegyesen erre volt kihegyezve, bárki megjósolhatta. Ennek ellenére így érzem igazságosnak, hangi adottságai majd meghozzák később az eredményét, amennyiben vállal egy lemezt pl, de amilyen labilis személyiségnek tűnik, ez kétséges. Gratulálok neki, hogy idáig jutott és az eddigieket is vállalta, de meg kellene tanulnia kifejezni a hálát a közönségének, amiért támogatta. Egy mosoly, egy köszönöm sokat jelentene annak aki rá szavaozott. Talán ezen bukhatott el [és a műsorszerkesztésen, ezt is aláírom].
  Attila és Renáta is megérdemli a döntőbe jutást, innen már mindegyikük csak nyerhet. A győzelmet Renáta tudná kellőképpen meglovagolni és szerintem ezt a készítők is érzik, de majd meglátjuk :)
  Bellini neked pedig köszönet, hogy mindezt itt kitárgyalhatjuk!

  • Bárhogyan is ítéljük meg a versenyzők hangját, tehetségét, de az mégis több, mint gyanús, hogy noha Reni is, Attila is tartósan voltak a veszélyzónában, Melinda pedig mindig vezetett, – most az utolsó pillanatban kiesett az addig sztárolt Melinda, és érvényesült a “hátulsó pár előre fuss” szlogen…..!!!!!!
   Ha már kiesett Szíj Melinda, akit a zsűri eladdig ritka csodának tartott, akkor tegyük egymás mellé a 2 befutót Tolvai Renátát és Kökény Attilát a korábban kiesett nagy tehetségekkel!!!!!!!!!!

 8. Sziasztok szerintem is renátának kelett volna kiesnie nem egy nagy szám csaj ha hangok néznék ment volna melinda tovább attilával de nem hiszem hogy ebbe nincs csalás eről ennyit attila meg már nem most kezdte éneklést szal nagy csalás itt minden nem kell egymást tépkedni reni………. :)))))))))))))))))

  • Igen, ez is nagyon furcsa az egészben, hogy míg korábban azt rótták fel Kökény Attilának, (személy szerint Mester Tamás, ha jól emlékszem),hogy a vendéglátóiparból jött, és oda is való csupán (ott volt zenész, “bárzongorista”, zongorista-énekes, most ezzel a pénteki zongorás énekléssel a Megasztárba is behozta a bárzongorista mivoltját, és ezúttal éppen ezért szólt róla dicshimnuszt a zsűri….
   Pedig most ez a produkció nekem speciel nem is tetszett, de ez az én dolgom. Viszont a zsűri ebben az esetben nagggyon gyanús……- mondhatom: a gyomrom is felfordult e pálfordulás, álszentség, ellentmondás láttán-hallatán!

   Ugyanez fordítva történt Melindával….

 9. Renátának igen is ott a helye. Csodálatos hangja van. Melinda meg egész végig manipulálta a közönséget a tehetetlenségével szerénységével és azzal hogy ő milyen szegény körülmények között él. Nekem az tette be a lapot amikor kijelentette hogy a lánya nem szeretné hogy ott legyen.. akkor meg mi a fenének maradt benn ennyi ideig?!
  Renáta pedig megérdemli az év női hangját, ez az én véleményem.

 10. SYASZTOK!
  Sztem jól döntött a zsűri hogy a Szíj Melinda esett ki!
  Nem neki volt a legjobb hangja, de azért nem volt rossz!
  NE legyen elkeseredve, más csak álmodozik arról hogy bekerül.Már így is nagyon sokáig eljutott!
  Én személy szerint a Lakatos Yvett-nek meg a Giorgionak szurkoltam de ők sajnos kiestek :-( Én is azon a véleményen vagyok hogy a Renátának kellene nyernie :-)

 11. Sziasztok!
  Szerintem jó döntés volt mert Melinda úgyse örült volna ha nyert volna.Meg már éreztem rajta,hogy ki akar esni már direkt rontotta el a dalokat.Én Renátát se szeretem de inkább Reni mint MElinda.És attól még, hogy Kökény felvitte a gyerekét a színpadra attól még nem szavaztak rá többen ez hülyeség a teljesítménye alapján jutott mindig tovább.Melindánál ez másképp volt nála szimpátiaszavazás folyt.Ezt a Mester Tamás is megmondta igaza volt.Szerintem Kökény Attila már nyert.Hajrá Kökény!!!!!!(Bár már nyertél)

  • Rengetegen szavaztak Kökény Atillára amiatt, hogy a gyerekét felcipelte a színpadra, ez sokak számára jelentett család idillt, és ezért nyomogatták az sms-eket.
   Amikor elkezdte a dalát Atilla, a hangja alig volt hallható, és teljesen szét volt esve a produkciója.Inkább figyelte a zongorázást, ez az előadás rovására ment. Utána a hangját figyelte, és a zongorázás nem sikerült úgy ahogy kellett volna.
   Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy a szavazatokat nem a produkciójának köszönheti Kökény Úr.

 12. Nem értettem a szavazás eredményének felkomferálását, Liptai Klaudia úgy kezdte a mondanivalóját, amelyből az tünt ki hogy elöször az utólsó, aztán az utolsó elötti és végül a győztes,aztán egyszercsak lett az utolsó,másodszorra a győztes, utoljára a második. lehet hogy csak Én vagyok érthetetlen? Andrea

 13. Én nagyon szerettem a hangját,de mint egy középkoru nö ha ilyen lehetöséget kap kellett volna tudnia vele élni.A tegnapi adásnál már az volt az érzésem mintha ö nézné le a közönséget,nagyon sajnálom azt,hogy ilyen talán egy kis ilem órát is kellett volna neki adni.

 14. Sziasztok!
  Azért azt még megjegyezném, a tények tudatában, hogy a szavazatok lezárása előtt 15 perccel Szíj Melinda vezetett még 45%-kal. Ha veszünk 100.000 szavazatot, akkor Melindának 45.000 szavazata volt, Atillának 32.000 szavazata, és Renátának 23.000 szavazata. Mindenki döntse el maga, hogy a vége előtt 15 perccel, hogyan sikerült Kökény Úrnak 13.000 szavazatot szereznie, miközben Melindára nem szavazott senki?Egy kicsit valótlannak tűnik nekem a végeredmény. Bár Én nem tudom mennyi szavazat érkezett be, lehet, hogy 100k nál kevesebb, de az is lehet, hogy több…én csak találgatok.Mindenesetre azért az átjött számomra, hogy sokan nem szeretnék látni Melindát megasztárként, a zsűrivel egyetemben, pedig Renáta nagyságrendekkel kevesebb szavazatot kapott mint Szíj Melinda, becslésem szerint úgy 30k szavazattal, ami nem elhanyagolható.
  Számomra magasan verte a mezőnyt Melinda, Feke Pállal alkotott duójával, ez tetszett nekem a legjobban.
  Számomra Melinda a megasztár!

  üdv

  • Teljesen igazad van !!
   Én eddig nem irtam semmit, de most is a TV-ben Tolvai Reni
   zenéje megy, holott tolvajosan lop mindent !!
   Miért nem otthon (hazájában )jutott ilyen sikerre, ha ekkora tehetség !!!???? Otthon sehol sem volt.
   Gondolkozzunk már!!!

   • “kaposvarine szerint:
    2010. december 11. szombat 4:55 du.-kor

    Teljesen igazad van !!
    Én eddig nem irtam semmit, de most is a TV-ben Tolvai Reni
    zenéje megy, holott tolvajosan lop mindent !!
    Miért nem otthon (hazájában )jutott ilyen sikerre, ha ekkora tehetség !!!???? Otthon sehol sem volt.
    Gondolkozzunk már!!!”

    Reni igen is nagy tehetseg…
    Ha egy kicsit is utannaneztel volna, akkor tudnad, hogy a hazajaban(Romaniaban) is tobb enekversenyen is elindult es mindegyiken nagyon jo helyezeseket ert el…peldaul elso dijat nyert a Devai “Varak csillagai” konnyuzenei fesztivalon, a Mamaia-i könnyűzenei fesztiválon pedig a második helyezest erte el(ezt 2009-ben), ugyancsak első díjat nyert a Hajdú-Bihar megyei önkormányzatok által közösen szervezett Eurorégiós Dalversenyen, es többször szerepelt a Román Televízió zenés műsoraiban is.
    Tehat az a kijelentesed, hogy “otthon sehol sem volt.” nem igaz!!!
    Arrol pedig igazan nem tehet, hogy sokkal jobb mint a Melinda es a zsuri ot jutatta tovabb…

    U.I. nem akaratam hozzaszolni, de nagyon felhabotitanak azok az emberek akik annelkul mondanak velemenyt egy versenyzorol, hogy barmit is tudnanak rola…

    • Nosööö….a hozzászóló nem hallott még Tolvaj Renátáról, azért írta.Hozzáteszem Én sem hallottam még Renátáról semmit.Ami nem baj.
     Azt azért hozzátenném, hogy a közvélemény kinyilvánította akaratát hétről-hétre, kit szeretne látni a döntőben, és nem Tolvaj Renáta volt az, hiszen alig kapott szavazatot.
     Ebből Én azt szűrtem le, hogy az emberek nagy többsége nem kíváncsi Renátára, inkább hallgatnák szívesebben Szíj Melindát.Ezek tények!!!

 15. Mindent alulmúlt a csalás a Megasztár 5-ben. Tündöklő 40-es nő végig vezet, aztán otromba csalással kiejtik… Mert nem elég közönséges, nem elég tucat arc, horribile dictu művészi!!! Kapkodni fogják az egész világon a Szij Melinda lemezeit, már most élő klasszikus! A többiek, a “kiszámitott” győztes meg legalább olyan közönséges, tucat, mint a TV 2 arca: Liptai Klaudia! Ez van 2010. Magyarországán sajna! Magára valamit adó néző, soha nem fog szavazni telefonon keresztül a jövőben, remélem,lesz ügyvéd, aki kideríti a nagyon átlátszó csalást! Alig várom az első Szij Melinda CD-t.

  • JJa hogyne….azegész világon….mondd azt, hogy már világsztár is….mehet Beyonceval meg Anastasiával énekelni ugye?
   ……….

  • http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/osszefogtak-szij-melinda-ellen-2036386/

   és idézve valakit akivel egyetértek….igy a fárradságot megkimélte tőlem…

   “cirma54
   2010-12-09 11:49:30 #271
   Szép napot! Én úgy gondolom, hogy addig amíg egy verseny tart, legyen az bármilyen, semmilyen információt nem kéne közölni a nézőkkel, ne közöljék , hogy honnan jött, mi a foglalkozása, dolgozik-e vagy sem, hány gyereke van, nem ezeknek a szempontoknak kell a nézők szeme előtt lebegni, ne sajnáltassanak az újságírók se senkit, a tehetségével nyerjen meg valaki egy versenyt, nem pedig azért mert szerencsétlen. Egyébként nincs rossz hangja, de túlzás már ami körülötte folyik”

 16. sajnos, ez most már nyilvánvaló,hogy a zsűri manipulálta a dec.1o-i eredményt, hiszen korábban is mindig úgy volt, hogy aki a legkevesebb szavazatot kapta, az esik ki. most azonban ragozták a dolgot, és aki a legtöbbet kapta, annak kimondták a nevét, és a maradék mehet haza, de aki a legkevesebbet kapta, az is marad.Ez kéremszépen egyszerűen elképesztő!!!!! nyilvánvaló, hogy Kökény úrnak benn kell maradnia , segitsünk neki.!!!! Egyébként megkérdőjelezem a szavazatok személyekre eső nagyságát is, hiszen Melinda magasan vezetett, és viszonylag kevés idő volt arra, hogy túlszárnyalja a második helyezett.A zsűri általában a mozgása miatt kritizálta Melindát. Annak idején Tóth Vera sem röpködött a szinpadon, csak állt és énekelt. Melindát máskép kellett volna koreografálni, nem beleerőltetni előnytelen helyzetekbe. Mindenféleképpen a kedves személyével és hangjával ő az első. Egy ilyen hangulatú helyzetben, amikor a zsűritag kinyilvánitja, hogy kit nem szeretne versenyben látni, senkinek nem lenne kedve mosolyogni. Egyébként megköszönte a tv. nézőknek és mindenkinek a szimpátiáját és a szavazatokat. Ő soha nem játszotta meg magát, csak őszinte volt. ugy látszik, hogy ez már feltűnő és sokaknak a szemében nem tűnik igaznak. Ezek szerint már minden álságos . Sajnos ez nagyon szomorú. Remélem, hogy lesz CD-je Melindának. az övét biztos meg fogom venni. A többire nem vagyok kiváncsi, hiszen hasonló szinvonalúakat már a többi énekesünk is tud produkálni.

 17. nem tudom megállni, hogy az ismét elolvasott kommentek utánne irjam ide, hogy a zsűri önhatalmúlag tette ki Melindát a versenyből, nem hiszem el, hogy Kökény több szavazatot kapott volna, mint Melinda, hiszen neki jóval kevesebb volt, azt idő sem lett volna túlszárnyalni, nembeszélve arról, hogy hetek Óta, és még a tegnapi verseny előtt is Melinda vezetett. Ilyen hatalmas pálfordulat nincs, mert aki szerette idáig a Melindát, az nem fog meghatódni azon, hogy a Kökény kisfia is ott állt az apja mellett. egyébként részemre ez egy szánalmas fogásnak tűnt. Ebben az esetben nem számitott a nézők szavazata. és ez igy egy nagyon ronda dologgá fajult.

 18. hát igen kicsit érdekes hogy mindig vezetett és még a végén is ugy mutaták és mégis ö esett ki nekem nem volt valami szimpi de sajnálom aki meg szidkolozik az mondja a szemébe is a háta mögött könnyü remélem kökény attila fog nyerni sok sikert neki

 19. Szerintem Melinda adta fel a harcot. Ő maga mondta arra kérdésre, hogy nem bánta-e meg, hogy jelentkezett a Megasztárba: a gyűlölködés nagyon nem az Ő kenyere. Lehet, hogy nem akart szerződni. Aztán szerveztek kifütyülős koncertet, megtalálták a kardigánját. Besokallt.

  Az utolsó órában nem mutatták a szavazatok szerinti helyezést. Kökény Attila csodálkozott a legjobban, mikor kihirdették, hogy a legtöbb szavazattal jutott tovább.

  Lehet, hogy a TV2 adásaiban már nem fog szerepelni, de az interneten bármikor láthatjuk, hallhatjuk.

  Csak a rá szavazókat sajnálom, hogy időt és főleg pénzt nem sajnálva szavaztak rá, hogy biztassák. Fölöslegesen.

 20. Szerintem Melinda a legjobb nöi hang. .Megnyerö,természetes ,nagy tehetség ,gyönyörü hanggal.!! ,hogy nem tud röpködni a szinpadpn,ha kell megtanulja.Az utolsó adásban ,csak az nem látta aki nem akarta,hogy egy szinjáték volt,manupulálva az eredményt.
  Öszintén mondom undoritó és kiábránditó volt.Fiderikuszt sem értem,akinek én nagy tisztelöje voltam,össze vissza beszél.Az adásban végig dicséri Melindát és a végén azt mondja ö volt a leggyengébb.,holott tudta ,hogy nem igy van,most volt a legjobb,de ezt kellett csinálnia.
  Sajnálom önt.!!
  Melinda már mosolyogni se tudott,miota Mester Tamás kinyilvánitja,hogy nem szeretné látni a versenyben,ezzel elinditotta a gyülölködést, megalázó volt.Nem tudom egy zsüri tag ,hogy engedhet meg magának ilyen kijelentést!!!Igaza volt Melindának ,hogy a gyülölködés nem az ö kenyere.!!!
  Nagyon rossz érzés lehetett igy szinpadra lépni.,!
  Igy vesznek el az igazi tehetségek!
  Remélem Melinda elöadott dalairól lesz CD ,örömmel halgatnám.
  ,

 21. Melinda egy nagy tehetség.Utobb felszabadultan énekelt.
  Mosolyogni még mindig nem tud,amiota Mester Tamás kijelentette nem szeretné látni a versenyben.Egy zsüri tagnak hogy lehet ilyet mondani???? Igaza van Melindának a gyülölködés nem az ö kenyere.!!!
  A kifütyülös koncert is jó szervezés volt.!Megalázták!
  ! Az irigyei most csak örvendjenek ,ez legyen nekik!ne több.
  Már a zsüri rég kiakarta ejteni a versenyböl ,de nem sikerült,most aztán megoldották.Nagyon átlátszó volt.!
  Öszinte tisztelöje vagyok!.Kivánok minden jót és sikereket a jövöben.!

 22. Szerintem sem stimmel valami a szavazás végeredménye körül,
  de ez már így marad. Amiért én írok az az, hogy 41 évesen igenis próbálkozhat egy tehetséges ember megmutatni magát ha nő, ha férfi egyaránt. Ha visszaszámolunk mikor is volt Melinda 20 éves és akkor éppen mi történt ebben az országban rájöhetünk, mennyi esélye lehetett ezen a pályán elindulni. A főiskolákra, egyetemekre az ötödét vették fel a mostani létszámnak, a művészeti pályákra pályázok közül még ennyit sem. Munkanélküliség, bizonytalan jövő, ez várta az akkori húszéveseket. Valószínű nem Ő az egyetlen aki nem valósíthatta meg álmait ebből a korosztályból.
  Tudom, ma sem könnyű, de talán több a lehetőség ha valaki nagyon el szeretné érni a kitűzött célját.
  Minden jót kívánok Melindának az élet minden területén!

 23. Sztem Szíj Melinda volt a legjobb!!!!!!!!ezen a versenyen biztos,h csaltak mert a versenyben Melindának nem mutatták,h mennyi szavazata volt!!!Egyébként sem szerette a zsűri Melindát még szép,hogy a zsűri kapott a lehetőségen!!!!!!!!(Pedig én az összes zsűrit szerettem IDÁIG!!!)

 24. Hát énszerintem a Tolvai Renátának kelet volna ki esnie! Mert Szíj Melindának 100-szór szebb hangja van. De egyébként lehet hogy rá szavaztak a legtöbben csak a Megasztárban vezető nem mondott igazat! És szerintem ezért nem igazságos az egész!

 25. Ne csinaljatok mar, egy Erdely-bol valo csajszi (nem vagyok elfogult)aki jo az jo,azt hagyni kell haladjon alapon,legyen egy jovoje ,sokan vannak a DUNA-TV -ne meg tolunk Erdelybol, es csodasan vegzik dolgukat( nezd KOOS-t)es tarsait miert nem lehetne Reni-bol egy jo enekes, szinesz vagy akarmi ,amit majd a sors neki ad ?Hagy jatok mar ervenyesulni ugy ahogy a hogy megerdemli . Kosz, Postas. bacsi,az idosebb SZEKELY !!!!!!!!!!!!!

 26. Az, hogy a gyermekének énekelte a dalt, nem manipuláció, mivel a legjobb és legtisztább hangja Kökény Attilának van. Reni is nagyon szépen és jól énekel, de én jobban szerettem volna Lakatos Yvetett látni a döntőben, de ez így is jó. A lényeg, hogy Szíj Melindát kiejtették, mert Ő nem való Megasztárnak. Itt nem a hangi adottságairól van szó, ha nem arról, hogy nem színpadra termett egyéniség.

  • a nézők nagy többsége mégis Melindát akarta látni megasztárnak, hiszen rengeteg sms-t kapott.
   A másik, hogy Kökény Úr, hétről-hétre alig bírt tovább jutni, mindig a sor végén állt, és egyszer csak ott volt elől…én nem hiszek a véletlenekben, hogy egy óra alatt valaki ennyire népszerűvé váljon.A másik furcsa dolog, hogy mindenki Melindáról beszél, és nem Kökény Úrról illetve Renátáról, tehát a legnépszerűbb akkor mégiscsak Melinda lenne?

 27. Azért mert több szavazatot kapott, mivel az egész város, ahol lakik rá szavaztak pusztán azért, mert ott lakik, az nem azt jelenti, hogy ő a Megasztár.
  Sem a megjelenése, sem a színpadi mozgása, illetve az örökös rossz hozzáállása nagyon negatív volt. Aki így áll hozzá egy nagy volumenű versenyhez, annak elindulni sem lett volna szabad. Nem véletlenül ejtették ki az előző megasztárok folyamán sem.
  Azt mindenki tudja, hogy az emberek nem a hang után küldik az sms-ket, ha nem szimpátia alapján. Ez így igazságtalan, ezért legközelebb egy pártatlan zsűrinek kellene dönteni.
  Ezzel viszont az a baj, hogy akkor a győztes nem kaphatna annyi mindent, mert a telefonálásokból és az sms-ekből oldják meg ezeket a díjakat.
  Tehát, hogy itt az igazság?
  Bunda lehet így is meg úgy is. Passz

  • “Azért mert több szavazatot kapott, mivel az egész város, ahol lakik rá szavaztak pusztán azért, mert ott lakik, az nem azt jelenti, hogy ő a Megasztár.”

   -Nem mondtam, hogy Melinda a megasztár, de ha már itt tartunk, számomra Ő jelenti azt, amit a megasztár jelent.

   “Sem a megjelenése, sem a színpadi mozgása, illetve az örökös rossz hozzáállása nagyon negatív volt.”

   – A megasztár tehetségkutató az év hangját keresi. Nézzük csak meg Kökény urat a zongorával. Amikor zongorázott, nem tudott énekelni rendesen, amikor énekelt, nem tudta kísérni a zongorával.Ráadásként a kisfiát használta színpadi elemnek, és még csak rá sem nézett, meg sem ölelte…, énekelt egy kisfiúhoz, de úgy éreztem nem a saját kisfiának. Egyébként tehetséges ember, és nyerje meg a megasztárt, de azon nagyot nevetnék, ha lenne még egy pálfordulat, és Renáta lenne a befutó…

 28. Nekem tök mindegy, hogy ki lesz a megasztár, mert akik még versenyben vannak jó a hangjuk és ők oda valók, amit Melindáról nem lehet elmondani.
  Amennyiben megnyerte volna a versenyt, nem tudta volna feldolgozni azt, amit azzal az életmóddal jár. Nincs ember mellette aki a gyerekeire odafigyelne, és tolerálna azt az életet, amit ez jelentett volna neki.
  A másik két ember pedig erre született.
  Én befejeztem, többet ez már nem érdekel, úgy hogy ne reagáld le légy szíves.

  Köszönöm

  • A száraz tényeket tekintve, Melinda kapta a legtöbb szavazatot és nem érdemtelenül…az hogy Neked nem tetszett, az szubjektív, és nem általános, nem osztom a nézetedet.
   Természetesen reagálok mindenre ami nekem szól, mert amit leírsz, azt nekem is publikálod, így reagálok rá…sajnálom ha zavar!

 29. akik idáig Melindára szavaztak, és miatta nézték a műsort,/ velem együtt/ Kiváncsi vagyok, hogy bekapcsolódnak -e a szavazásba? én nem minősitem egyikőjüket sem, de remek hangja, és szinpadra való termettsége mindenféleképpen a Renátának van, szemben a Kökény a-val, hiába a R. kapta a legkevesebb szavazatot./ vagy talán ez mégsem így volt?/ jó lenne tudni az igazságot

 30. Jó hogy kiesett Melinda…ilyen tutyi-mutyi nőnek nincs keresnivalója egy ilyen műsorban.Mit akar ő ott?Annyira dícsérték sokan és ő soha nem viszonozta ezt egyetlen kedves mosollyal sem…mindig azt mondogatta,hogy “jaj,rossz vagyok,meg béna!”
  Könyörgöm,akinek nincs egy deka önbizalma,az ne jelentkezzen ilyen műsorba!
  Hajrá Attila! :)

  • azért volt ott Melinda, mert népszerű, és ahogy észreveszem Te is Melindáról beszélsz, még ha negatívan is, de róla….hát ezért volt ott!!! :D

 31. Lehet Melinda, ha nem sajnaltattad volna magad annyira, lehet, ha lett volna önbizalmad, lehet ha jobban tudsz enekelni, lehet tovabb juttal volna. LEHET….Hat ilyen voltal. Sajnaltattad magad, de miert? Mit akarta ezzel el erni a fiatal optimistak között?????
  A hangod pedig neha tetszett, neha nem jött be :)

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here