Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Yahoo! mint minden évben, most már immár 10 éve, idén is kiadta legnépszerűbb kereséseiről híres listáját. 2010-ben Miley Cyrus viszi a pálmát a hírességek körében, igaz nem ő toplista első helyezettje.

A Mexikó-i öbölben történt katasztrófa került ki a Yahoo! toplistájának első helyére, majd ezt követi a labdarugó-világbajnokság. Miley Cyrus a harmadikként végzett, míg nyomában szorosan a botrányhősnő Kim Kardashian áll.

Az idei listát 631 millió keresés alapján összegezték. Ladya Gaga, aki nemrég Budapesten adott koncertet, a lista ötödik helyén szerepel, míg az Apple által gyártott iPhone okostelefon a hatodik legkeresettebb kulcsszó az interneten.

A Transformers egykori sztárja, Megan Fox sem panaszkodhat, hiszen ő a lista 7-ik helyére került fel, ezzel pedig maga után utasította Justin Bieber kanadai énekest, aki egyébként az egyetlen férfi a listán.

Britney Spears amerikai énekesnő több évben került ki győztesként a Yahoo! listáján, tavaly már csak 5-ik, idén pedig épp, hogy felkerült a lista első 10 pozíciójára.

Ti kire kerestetek a legtöbbet az interneten?