KezdőlapZeneAlbumokZeneovi: Versek és dalok kicsiknek

Zeneovi: Versek és dalok kicsiknek

-

Megérkezett napjaink legnépszerűbb gyereklemez-sorozatának könyv változata, a Zeneovi könyv, amelyben a Zeneovi lemezek legismertebb, válogatott versei és dalai közül csemegézhetünk.

Hirdetés

Tehetjük mindezt úgy, hogy a csengő hangú gyerekek dalait hallgatva és Kállai Nagy Kriszta által illusztrált kis könyvet lapozva teljesen elmerülünk a gyermekvilág birodalmába az angyalok közé. Utazhatunk itt echós szekéren a vásárba, a tavaszi széllel is eljuthatunk a Pünkösdi királynő várába, de akár a kis nyulacskákkal is járhatjuk esőcsalogató táncunkat.

A lemezen sok egymás mellett megbúvó, ám roppant különböző kincseket találunk, amelyek jól megférnek egymás mellett, legyen az tavaszi, nyári, őszi vagy éppen téli hangulatú. A dalok, mint egy tavaszi mező gondosan válogatott, pompás virágai, ragyogó csokorként kerülnek asztalunkra, s a hozzá készített könyvecske pedig varázslatos képkeretbe foglalja a Zeneovis dalok sokféleségét, színes képi világát, amit eddig csak elképzelni tudtunk.

Hirdetés

Ki ne ismerné a legkisebbek legnagyobb kedvenceit: Pál, Kata, Péter; Tavaszi szél vizet áraszt; Kiskarácsony, nagykarácsony; Bújj, bújj zöldág; Hová mégy te kisnyulacska…

Ebben a könyvben az óvodások 25 kedvenc versikéje, mondókája található Kállai Nagy Krisztina rajzaival. Meg is hallgathatjátok kedvenceiteket óvodás gyerekek előadásában, a könyv végén található CD-n

Íme a Zeneovi könyv, amely immár kézzel fogható örömöket is tartogat számunkra, lapozzuk fel magunkban is a gyermekkorunk legszebb pillanatait és hallgassuk a tatabányai Szent Erzsébet óvoda ovisainak elbűvölő énekeit, mondókáit az új Zeneovi könyvvel!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek