Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A nagyváradi Tolvai Renáta ma este igencsak szép lírai dallal, Karády Katalin Mindig az a perc a legszebb perc dalával lepett meg.

Azért mondom, hogy meglepett, mert ezt nem vártam volna tőle. Reni teljes átéléssel adta elő a dalt, nagyon tetszett a dal kezdete és Reni komolysága. És az a csodaszép uszáj.

Friderikusz végre kimondta, hogy Renáta bebizonyította, hogy tud énekelni. :D Presser Gábor szerint Reni soha nem énekelt még ennyire jól. ;)

Reni akár a Mouling Rouge című filmben is alakíthatott volna a mai kinézetével. :)) Márcsak tényleg a cilinderes pasik hiányoztak.15 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Renátának élete legjobb előadása volt, ezt az amúgy is gyönyörű számot még senki sem énekelte ennyire tökéletesen. Akárcsak 2 héttel ezelött Melinda a hulló falevelek-et. Mindenképpen szeretném ha lenne videó, mert ez KELL nekem!!!
    És óriási gratula Reninek!

  2. neked jo hangod van nagyon jo szep is vagy de hasonlitunk mert te is ROMANIABA ELSZ ES EN IS ERDELYBE COVASZNA MEGYE ES SEPSISZENTGYORGYON gratulalok te is megnyerheted a Megasztart

  3. Reni egész csinos, egész jól énekel, de a stílusérzék nem az erőssége. Ezt a gyönyörű klasszikus régi slágert olyan szinten cseszte el ízléstelen “dallam-cicomázásával”, hogy már fájt. El is kapcsoltam a TV-t mert képtelen voltam végighallgatni. Két strófa is sok(k) volt. Nem ártana, ha mélyen memorizálná azt alapelvet: “A kevesebb néha több”. Sokkal egyszerűbben előadva őszintébb lett volna, és még hallgatható is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here