KezdőlapZeneAlbumokÁkos - A KATONA IMÁJA (CD+DVD)

Ákos – A KATONA IMÁJA (CD+DVD)

-

Ákos albumainak megjelenését mindig nagy várakozás előzi meg. Legutóbbi, új dalokat tartalmazó anyaga, a MÉG KÖZELEBB (platinalemez, Az Év Rockalbuma) 2006 őszén – tehát már négy éve! – jelent meg.

Hirdetés

A KATONA IMÁJA című dalgyűjtemény Ákos tizenhatodik magyar nyelvű szólóalbuma. 2010. október 20-án kerül a boltokba. A hosszú évek óta készülő anyag tizenhárom új dalt tartalmaz, köztük a Szindbád dala című slágert,  amely kislemezként is megjelent, platinalemez lett, és megjelenése óta, 24 hete (!!!) vezeti a Mahasz Single listáját. A KATONA IMÁJA albumon elektronika, akusztikus gitár, dörgedelmes rockhangzás és élő vonóskar egyaránt hallható. A vonós- és dobfelvételeket a Pannónia C világszínvonalú stúdiójában rögzítették, minden további felvétel és Ákos saját stúdióját dicséri. A masztert Sellyei Tamás audióguru készítette.

Az album ajándék DVD-vel jelenik meg. A DVD-n az egész album hallható dolby stereo, Dolby Digital 5.1 és DTS formátumban. Szerepel a korongon a Szindbád dala klipje, amelyet eddig több mint 300.000 érdeklődő tekintett meg a videómegosztókon. A lemez felvételét és az ezzel párhuzamosan fotó SZINDBÁD TURNÉ 2010 történéseit egy csaknem kétórás, 25 epizódból álló werkfilm örökíti meg, ez is szerepel a korongon. Emellett két, korábban kiadatlan 2010-koncertklip is helyet kapott a kiadványon, a Szindbád dala élő változata és a Csak a szerelmen át.

Hirdetés

Az új anyag egységes, kiforrott szerzői-előadói-produceri munka, egyedi hangzás- és szövegvilággal. Bízvást elmondható róla, hogy az év leginkább várt magyar albuma.

A KATONA IMÁJA megjelenésével egyidőben beindul az esztendő végéig tartó intenzív kampány: színes, egész oldalas sajtóhirdetések a PestiEstben és a Heti Válaszban, rádióreklámok a Class FM-en, telvíziós szpotok a VIVATV-n és a HírTV-n, valamint rengeteg interjú és egyéb informális megjelenés. Novemberre elkészül az új klip A FÉNYBE NÉZZ című dalhoz: várhatóan kiemelten játssza majd a Class FM, a VIVA TV és a Music Television is. Ugyanebben a hónapban jelenik meg a SZINDBÁD TURNÉ 2010 látványos koncertfilmje DVD-n.

A KATONA IMÁJA CD+DVD – országos megjelenés: 2010. október 20.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek