KezdőlapHírekŐsszel itt az új Jamiroquai lemez!

Ősszel itt az új Jamiroquai lemez!

-

Az Universal Music Group színeiben lát napvilágot a Jamiroquai legújabb albuma a Rock Dust Light Star. Új időszámítás kezdődött az együttes életében, hiszen nemcsak, hogy debütál a Universal Musicnál, de 5 év hallgatás után 2010 novemberében dobja piacra 7. albumát.

Hirdetés

A 18 éves Jamiroquai karrierje megkérdőjelezhetetlenül felfelé ível annak ellenére, hogy az elmúlt 5 évben semmi újjal nem ajándékozta meg rajongóit. Röpke elhatározás után, az együttes megalapítója Jay Kay és bandája a Rock Dust Light Star című albumával tör be 2010 őszén újra az Egyesült Királyság és a világ zenei életébe, majd szerzi vissza az őt megillető koronát. Az esélye bőven megvan rá, ugyanis fennállása óta a Jamiroquai 25 millió eladott albumot tudhat be maga mögött.

Jay Kay elmondása alapján a bandát stílusváltással kell újraéleszteni. A Rock Dust Light Star-ban nem az elektronikus műfaj lesz az irányadó, hanem a popularitás népszerűsítése, az egyedi, egységes, élő hangzásra való törekvés. A Universal Music színei alatt futó Jamiroquai album főként Jay otthonában készült, amely Buckinghamshireben helyezkedik el, de a legendás Oxfordshireben is vettek fel részleteket.

Hirdetés

A legújabb album beköszönő ízvilágát a White Knuckle Ride című számból nyerhetjük ki, majd ezt követi a szintén novemberben megjelenő epikus, közép lassú Blue Skies is.

Tehát a Universal Records kíséretében 2010 őszén Jamiroquai és a Rock Dust Light Star.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek