KezdőlapFilmÚj szerelem, munka és házasság érkezik a Grace klinika hetedik évadában

Új szerelem, munka és házasság érkezik a Grace klinika hetedik évadában

-

Érdekes módon ért véget a Grace klinika hatodik évada, egy özvegy férfi terrorizálta a Seattle Grace-Mercy West Hospital klinikát, több orvost is lelőtt, többek között Derek-et is, akit azzal vádolt, hogy megölte feleségét.

Hirdetés

Az ABC drámája ősszel a hetedik szezonnal érkezik, és már az első résztől nagy változásokat ígér. Lesz a folytatásban minden, dráma, szerelem, szereplőváltás.

Íme néhány tipp arról, hogy mi fog történni:

Hirdetés

– Derek magát hibáztatja a lövöldözések miatt, így lemond a főnöki székből és visszatér orvosként. Azt még mindig nem tudja, hogy Meredith terhes volt, de elvesztette a babát. „Úgy gondolom nagyon megviseli majd a hír.” – nyilatkozta Dempsey a TV Guidenak. „Az élet hamar elszáll, ezért azt hiszem Meredith és Derek hamar akar ismét egy gyereket. Miért ne hozzunk létre egy új életet, mielőtt a miénk véget érne?”

– Teddy (Kim Raver) új érdeklődést talál Dr. Andrew Perkins (James Tupper) személyében. Már az első részben történik köztük valami.

– Az évad első részében egy meg nem nevezett pár eljegyzi egymást, és össze is házasodnak. A TV guide három párt nevez meg: Callie és Arizona, Alex és Lexie vagy Owen és Cristina. Szerintetek ki lesz a szerencsés pár? Én Callie és Arizona párosra tippelek.

A Grace klinika hetedik évada szeptember 23-án érkezik az ABC csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek