KezdőlapHírekJoe Cocker Sony Music-os debütáló lemeze, a „Hard Knocks” október 4-én érkezik!

Joe Cocker Sony Music-os debütáló lemeze, a „Hard Knocks” október 4-én érkezik!

-

Több mint 40 évvel zenei karrieje kezdete után Joe Cocker még mindig az egyik legsikeresebb és legnépszerűbb művész világszerte. Eddigi 21 stúdióalbuma és 4 koncertlemeze közül számos ért el multiplatina státuszt szerte a világon. Karrierje során már elnyert több Grammy-díjat, Golden Globe-díjat és Oscar-díjat is dalaival. 2007-ben a Brit Birodalom Érdemrendjét is átvehette. Röviden: ő egy legenda.

Hirdetés

2010. október 4-én „Hard Knocks” címmel megjelenik a régóta várt legújabb Joe Cocker album, mely az első lesz a Sony Music gondozásában (Joe Cocker a kiadó német leányvállalatával tavaly kötött lemezszerződést, a Columbia SevenOne Music labelhez). Az album producere Matt Serletic volt (aki olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Matchbox Twenty, Rob Thomas, Collective Soul, Carlos Santana), és 9 vadonatúj felvételt tartalmaz majd, valamint az „I Hope” című Dixie Chicks dal feldolgozását, melyet a nasville-i legendával, Tony Brownnal készített.

Nemrég Joe Cocker Németországban járt, és teltházas koncertet adott Bonnban, ahol már be is mutatott néhány új dalt a lemezről. A koncert az album címadó dalával és egyben első kislemezével, a „Hard Knocks”-szal indult, mely augusztus elején érkezik a rádiókhoz. A lemez megjelenésével egyidőben Joe Cocker nagy európai koncertkörútba is kezd, mely október 9-én indul az Oberhausen’s Arénában.

Hirdetés

„Joe Cocker lenyűgöző albummal tér vissza, a Hard Knocks-szal. Alig várjuk, hogy együttműködhessünk az elmúlt négy évtized egyik legnagyszerűbb hangjával.” – nyilatkozta a német Sony Music elnökhelyettese. „Joe Cockernek van az egyik leginkább megkülönböztethető hangja a zeneiparban. A számtalan arany és platina minősítés világkörüli sikerének testamentuma. Meg vagyok róla győződve, hogy sok millió rajongója szerzi majd be új albumát. Fantasztikus és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy egy olyan élő legendát tudhatunk művészeink között, mint Joe.”

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek