KezdőlapHírekSteven Klein: Lady Gaga igazi díva!

Steven Klein: Lady Gaga igazi díva!

-

Lady Gaga új videóját több, mint 20 millióan nézték meg. A szexuálisan túlfűtött, de ugyanakkor mindvégig hideg képsorok láttan egy pillanatig sem kételkedhetünk abban, hogy Gaga újra és újra képes megújulni.

Hirdetés

Hihetetlen méretű meghökkenést okozott a világ jelenlegi legsikeresebb pop ikonjának, Lady Gaga-nak az új videója, melyet a „The Fame Monster” című tavaly novemberben megjelent hallhatnak a rajongók. A klip rendezője, Steven Klein egy interjúban a következőt nyilatkozta művével kapcsolatban:

„Elmentem megnézni Gaga-t egy new york-i koncertjén, és az egész teljesen olyan hatású volt, mintha a 90-es években lennénk. Meg kell mondjam, már rég nem láttam ehhez hasonlót.”

Hirdetés

Klein, aki rengeteg hasonló felkérést utasított már vissza, ez alkalommal nem hezitált: „Lady Gaga megkeresett ezzel a dallal, és éreztem a belső hangot, ami azt mondta, hogy rá kell lépjek erre az útra, így együtt megálmodtunk ezt a víziót!”

Klein és Gaga a saját szakmájukban különcnek számítanak, így a több, mint 8 perces videó megalkotása sem tűnt egyszerű feladatnak, de amikor a közös munkára került sor, hirtelen minden ment, mint a karikacsapás!

Klein szerint a dal és a színházat és a mozit Marlene Dietrichtől Madonnáig vegyítő klip kifejezésre juttatja, hogy milyen fájdalmas is tud lenni, ha az embernek az igazi szerelem nélkül kell élnie.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek