KezdőlapHírekJason Derulo történelmet írt a Billboard Pop Songs Chart-ján

Jason Derulo történelmet írt a Billboard Pop Songs Chart-ján

-

Jason Derulo heti első helyezésével az első férfi szólóelőadó lett a Billboard Pop Songs radio airplay chart-jának 17 éves történetében, aki karrierjének első 2 kislemezével is betöltötte ezt a pozíciót.

Hirdetés

Derulo „In My Head” című dala a harmadik helyről az elsőre került slágerlistás pályafutása 17. hetében, így ez lett az előadó második listavezető dala. A „Whatcha Say” 4 hétig vezette a listát, 2009. november 28-ától kezdve.

Hirdetés

Mindkét dal – melyeknek az előadó maga is társszerzője – megtalálható Derulo önmagáról elnevezett bemutatkozó albumán, mely már 92.000 eladott példánynál tart a Nielsen SoundScan szerint.

„Az egész egy álommal kezdődött. Mindezt azonban nem érhettem volna el a rajongóim és a rádiók nélkül.” – mondja Derulo a Billboard-nak. – „Nélkülük a zeném nem jutott volna el senkihez, csak bezárva lenne a fejemben! Remélem, hogy ez még csak a kezdet …”

Eddig 9 férfi szólista tudott első helyet elérni a bemutatkozó kislemezével: Shawn Mullins („Lullaby,” 1998), Eagle Eye Cherry („Save Tonight,” 1998), Ricky Martin („Livin’ La Vida Loca,” 1999), Lou Bega („Mambo No. 5 (A Little Bit Of…),” 2000), Gavin DeGraw („I Don’t Want to Be,” 2005), Chris Brown („Run It!,” 2005), Ne-Yo („So Sick,” 2006), Flo Rida („Low,” 2008) és Jay Sean („Down,” featuring Lil Wayne, 2009). Azonban eddig a hétig senkinek nem sikerült ezt megdupláznia második dalával.

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek