KezdőlapHírekToni Braxton új slágerét remixelte a Stereo Palma, azaz NÁKSI & BRUNNER!

Toni Braxton új slágerét remixelte a Stereo Palma, azaz NÁKSI & BRUNNER!

-

Újabb mérföldkő Náksi Attila és Brunner Zsolt nemzetközi zenei produkciójának életében! STEREO PALMA nevű formációjuk nevét immár az Egyesült Államokban is jegyzik, ugyanis nemrég a legendás Atlantic Records kérte fel a magyar DJ-párost egy remix elkészítésére Toni Braxton visszatérő albumának új dalára.

Hirdetés

Az idén 60 éves fennállását ünneplő lemezkiadó olyan zenei nagyságoknak ad otthont, mint Phil Collins, Flo Rida, Estelle, a Metallica, Missy Elliott vagy épp James Blunt. A rangos névsor óriási visszatérője 2010 tavaszán Toni Braxton, akinek „Pulse” című albuma májusban lát napvilágot. A friss zenei anyag új slágere a „Make My Heart” című lendületes dance/R&B-felvétel, amelyből számos house club mix is készült.

A Beatport és az iTunes online zeneáruházakban debütált kislemez remixei között találjuk a „Make My Heart” STEREO PALMA vocal club mixét és dub mixét is. A Náksi & Brunner-párosnak már korábban is számos amerikai zenei megjelenése volt, ám ez az első olyan kiadvány, amely nem elsősorban az európai piacra, hanem egy 100%-os világsztár nemzetközi lemezén szerepel. A Warner Musichoz tartozó Atlantic Records Toni Braxton visszatérése kapcsán láthatóan igen nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a brilliáns énekesnő a legjobb formában és a legjobb zenei anyaggal mutatkozzon be a 21. század közönségének is.

Hirdetés

Hallgass bele: TONI BRAXTON – MAKE MY HEART (STEREO PALMA REMIX)


A STEREO PALMA egyre gyakoribb külföldi fellépéseivel párhuzamosan máris új saját felvételére készül, amely – pár évvel ezelőtti, „Cada Vez” című debütáló slágerükhöz hasonlóan – ismét egy latin klubhimnusz 2010-es újragondolása! A tavasz nagy house slágere hamarosan megérkezik…!

Hirdetés
Hirdetés

Színes

Hírek