Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nagy Feró egykori slágere, a Diszkópatkányoknak köszönhetően ismét meghódította a diszkóklubok közönségét! Jó pár hete ugyanis a lemezlovasok hivatalos játszási listáján (Mahasz Dance lista) tanyázik a két vagabund lemezlovas: Disco Bruce és Disco Lee klubslágere, a Gyere kislány, gyere!

A két bongyor diszkóst már fiatalon megfertőzték a diszkózenék, ami erőteljesen tükröződik zenéiken is. Remekül ötvözik ugyanis a retro diszkós hangulatot a modern tánczenék hangzásvilágával. Magának Dj Szatmárinak is megtetszettek a srácok muzsikái. Olyannyira, hogy legutóbbi dalából, a Táncolj még-ből csináltatott is egy változatot a srácokkal.

“Szerintem abszolút passzol a Diszkópatkányok retro-elektro hangszerelése az új kislemezemhez, hiszen az eredetije Szűcs Judit diszkóslágere volt.” – említette Dj Szatmári. Aki tehát egy emlékezeteset szeretne bulizni az új köntösbe bújtatott klasszikus diszkóslágerekre, az még véletlenül se mulassza el a két vagabund lemezlovas soron következő szórakoztatózenei estjét!